Billeje i Bodø

Velkommen til vores guide om billig billeje i Bodø med information og gode råd. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Bodø i Norge og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber som f.eks Avis og Hertz. God fornøjelse!

Bodø

Bodø centrum. Foto: Stig Ove Voll, Creative Commons.

Generelt om Bodø

Bodø som ligger på en halvø på Nordnorges smukke kyststrækning, er en god base for at udforske resten af den enestående region.

Under krigen bombede tyskerne byen til ruiner, og den består derfor i dag mest af nye bygninger. Byen har oplevet en kraftig befolkningstilvækst de senere år og har i dag omkring 47.000 indbyggere, hvilket gør den til Nordnorges næststørste efter Tromsø.

I 1800-tallet var det først pg fremmest fiskeriet, som drev byudviklingen. Nu til dag findes de fleste arbejdspladser dog inden for handel, udddannelse og militær. Lufthavnen syd for byen består således af både en militær og civil del.

Læs mere om Bodø på byens officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Bodø

Turisme spiller dog også en stor rolle for Bodø, som tiltrækker mange besøgende, der kommer for at nyde den smukke natur i området. Beliggenheden nord for polarcirklen betyder også, at man her kan opleve midnatssol.

Blot 33 kilometer fra byen findes desuden Saltstraumen, hvor du kan opleve en verdens kraftigste tidevandsstrøm, når millioner af kubikmeter vand bevæger sig ud gennem det smalle sund. Sundet byder også på godt fiskeri.

En smuk, dramatisk natur er i det hele taget, hvad der venter dig i denne del af Norge. Rejseguiden Lonely Planet har kaldt Bodø og Nordnorge for “et af de mest spændende, urørte steder som er tilbage”.

Har du en bil til rådighed, kan du udforske natur- og kulturseværdigheder i området i dit eget tempo.

Billigste billeje i Bodø

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Bodø fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

De fleste som lejer bil i Bodø afhenter denne i byens lufthavn, og det er også her du finder det største udvalg af biler. Læs mere om billeje i Bodø lufthavn.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Bodø eller på andre destinationer i Norge, det kan for eksempel dreje sig om antal kilometer der er inkluderet i prisen. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem en formidler af billejer som f.eks CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip til at finde de billigste tilbud er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bodø, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Bodø Find Billeje her --> Sammenlign priser her