Billeje i Bodø Lufthavn

Bodø landskab

Velkommen til min mini guide med information og gode råd om billig billeje i Bodø Lufthavn. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Bodø Lufthavn og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i Norge. God fornøjelse!

Bodø landskab

Kysten nær Bodø. Foto: aslakr, Creative Commons.

Generelt om Bodø Lufthavn

Det er blot 2 kilometer fra Bodø Lufthavn ind til bymidten. Der 1 time og 20 minutters flyvning hertil fra Oslo. Du kan også flyve hertil fra blandt andet Bergen og Tromsø. Dertil kommer at lufthavnen benyttes til charterflyvninger til sydens sol.

Bodø Lufthavn betjenes i skrivende stund af SAS, Norwegian og Widerøe. Der er ingen direkte ruter til Danmark, men dog flere forbindelser via for eksempel Oslo.

Læs mere om flyselskaber og billeje

Lufthavnen som deler med den militære flybase Bodø hovedflystasjon, blev i 2009 benyttet af godt halvanden million rejsende. Mange af disse kom uden tvivl for at udforske den smukke natur i området, som byder på masser af muligheder for at være aktiv.

Billigste billeje i Bodø Lufthavn

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Bodø Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, bla. SIXT, Hertz og Avis. Med i prisen for din lejebil er normalt blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner i lufthavne

I forbindelse med særtilbud og kampagner i lufthavne kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Bodø Lufthavn, eksempelvis kan der være en begrænsning på det antal kilometer der indgår i prisen på et kampagne tilbud.. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Alle som formidler biludlejning har ofte tilbud hvorfor det er en god ide at sammenligne priser flere steder.

Et godt tip til at finde den helt rigtige bil er at benytte filterfuntionen i søgemaskinen. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Se alle tilbud på leje af bil i lufthavne i Norge