Billeje i Bodø Lufthavn

Bestil billig billeje i Bodø Lufthavn her. I søgemaskinen ovenfor finder du nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i den lille nordnorske lufthavn. Bestil din lejebil hjemmefra og slip for at vente på bussen!

Bodø Lufthavn
Bodø Lufthavn ligger ved mundingen af Saltfjorden. Foto: Kent Wang, CC BY-SA 2.0

Generelt om Bodø Lufthavn

Lufthavnen ligger på spidsen af Bodø-halvøen blot et par kilometer fra bymidten. Lejer du en bil i lufthavnen, tager det dig derfor ikke mange minutter at køre det sidste stykke ind til byen. Der er dog mange andre grunde til at leje en bil i Bodø Lufthavn.

Lufthavnen som deler faciliteter med den militære flybasen Bodø hovedflystasjon, har årligt omkring 1,8 millioner passagerer. Mange af disse rejser uden tvivl hertil for at udforske den smukke natur i området, som byder på masser af muligheder for at være aktiv.

Der er altså ikke tale om nogen stor lufthavn, omend der er planer om en udvidelse de kommende år, som indebærer en flytning 900 meter sydpå. Det skal dels sikre mere kapacitet til at modtage flere passagerer, dels frigøre plads til Bodøs byudvikling.

Der er primært ruter til andre norske lufthavne som Oslo-Gardermoen, men der er dog også en lille håndfuld internationale ruter fra Bodø Lufthavn. Derfor finder du også en ‘duty free’ butik i terminalen, som derudover byder på et fornuftigt udvalg af spisesteder.

Der er busforbindelser fra lufthavnen ind til Bodø by, ligesom det normalt er muligt at praje en taxi. Vil du gerne slippe for at være afhængig af offentlig transport, kan du dog også vælge at leje en bil.

Billigste billeje i Bodø Lufthavn

I søgemaskinen øverst her på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Bodø Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, såsom Europcar, Hertz og Avis. Med i prisen for din lejebil er normalt fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du spørgsmål om at benytte billeje i Norge, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner i lufthavne

I forbindelse med særtilbud og kampagner i lufthavne kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Bodø Lufthavn, eksempelvis kan der være en begrænsning på det antal kilometer der indgår i prisen på et kampagne tilbud. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, kan du naturligvis læse lejebetingelserne for den din lejebil før bestillingen afsluttes.

Et godt tip til at finde den helt rigtige bil er at benytte filterfuntionen i søgemaskinen. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Mange muligheder med biludlejning i Bodø Lufthavn

Bodø kaldes for “Porten til arktis”, da byen er den nordlige endestation for den norske jernbane. Med biludlejning kan du dog nemt fortsætte videre nordpå, hvis det er det, du vil. Et af de smukkeste områder i Norge, Lofoten, er for eksempel inden for kort rækkevidde.

Kører du i stedet sydpå fra Bodø Lufthavn, kan det anbefales at følge turistruten Helgelandskysten. På den 433 kilometer lange kystrute, som inkluderer 6 færgeoverfarter, får du chancen for at opleve unikke naturfænomener som verdens største tidevandsstrøm og Norges største gletsjer, mens landskabet skifter fra stejle fjelde til idyllisk skærgård.

Destinationer inden for rækkevidde med billeje

  • Bodø
  • Lofoten
  • Narvik
  • Helgelandskysten

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Bodø Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her