Billeje i Bergen

Bergen er indgangsporten til de norske fjorde og en region, der med en perfekt kombination af natur natur og kultur er ideel at udforske med bilig billeje. Bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info og spar både tid og penge.

Bergen Bryggen
Bryggen, også kendt som Tyskebryggen, i Bergen er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Foto: Andrés Nieto Porras, CC BY-SA 2.0

Bergens beliggenhed ved havet har historisk givet byen en vigtig rolle i forhold til handel og kultur. Norge har gennem tiden fostret mange markante kulturpersonligheder og Bergen er ingen undtagelse. Eksempelvis Ludvig Holberg, der ganske vist blev født, mens Norge var under dansk herredømme, er født i Bergen. Det har været med til at skabe byens image som en favorit blandt intellektuelle. Senere er der blevet bygget et universitet i centrum, hvilket medvirker til, at det altid emmer af liv på grund af alle de unge mennesker.

Hvis du kommer til Bergen, er det første man vil lægge mærke til, hvordan byen er bygget på bjergsider og tæt på vandet. Placeringen er helt unik, og du vil ikke være i tvivl om, hvorfor mange beskriver det som et af de flotteste steder i verden. Selvom det ofte regner, kan man være sikker på, at der både er smukt og charmerende – ironisk nok, så bliver byen ofte beskrevet som en noget af det tætteste, man kommer på Sydeuropa i Skandinavien. Ønsker du at udforske byen og de naturskønne omgivelser nærmere, bør du bestille billig billeje i Bergen.

Find billigste biludlejning i Bergen

Du kan hurtigt få en oversigt over de billigste priser på billeje i Bergen ved at bruge søgemaskinen her på Billeje.info. I den skal du blot angive, hvornår du har brug for biludlejning i Bergen for at få en hurtig oversigt over det bedste tilbud i byen.

Du slipper helt for selv at skulle finde ud af, hvilke udlejere der findes i byen. I stedet gør søgemaskinen arbejdet for dig og indhenter priser fra en stribe forskellige udlejere som Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Derefter er du blot nogle få klik fra at have sikret dig den bedste pris på netop den lejebil, der passer bedst til dine ønsker.

Bergen Lufthavn

Omkring 20 kilometer fra centrum af Bergen på Flesland ligger byens lufthavn. Vil du ikke køre den lange tur op gennem Norge, eller er du ikke så søstærk, er det da også oplagt at flyve hertil. Gør du det, bør du leje en bil i Bergen Lufthavn.

Med billeje kommer du nemt det sidste stykke ind til selve byen. Vel at mærke hvis du allerede har reserveret din lejebil hjemmefra, hvilket du nemt kan gøre i søgemaskinen øverst her på siden

Lej en bil i Bergen

Der er masser af seværdigheder og attraktioner i Bergen, du nemt kan opleve med en lejebil. Byen er et af de mest besøgte rejsemål i Norge alene på grund af den enestående placering mellem bjerge og hav. Da Det Dansk-Norske Kongerige stadig eksisterede, var Bergen den næststørste by, hvilket også den dag i dag betyder, at mange ting er centraliseret her.

Blandt de største attraktioner i Norge er Bryggen – en stor del af den norske kulturarv, og ikke mindst også anerkendt af UNESCO, som en del af verdens kulturarv. Bryggen blev grundlagt på baggrund af Norges stærke forbindelser til de tyske Hansestæder, som i høj grad var vigtige for Nordens forbindelser til resten af Europa. Bestil billig billeje i Bergen for at komme til Bryggen og oplev en del af verdens kulturarv.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Andre destinationer inden for din rækkevidde

Fordelen ved at benytte sig af billeje i Bergen er naturligvis især, at du får frihed til også nemt at bevæge dig uden for byen. Bergen er et trafikknudepunkt, så du kan nemt køre videre til andre dele af Norge herfra.

  • Hardangervidda nasjonalpark
  • Rosendal
  • Voss
  • Hardangerfjor

Du kan finde flere tips til udflugtsmål på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Bergen Find Billeje her --> Sammenlign priser her