Billeje i Kristiansand

Velkommen til denne mini-guide med information og gode råd om billig billeje i Kristiansand i det sydlige Norge. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Kristiansand og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. Når du søger efter priser og ledige lejebiler her på Billeje.info er alle priser i real time. God fornøjelse!

Kristiansand

Kristiansand. Foto: Thomas Woodtli, Creative Commons.

Generelt om Kristiansand

Kristiansand i det sydlige Norge blev grundlagt i 1641 af den danske kong Christian 4. I dag er byen Norges femtestørste og en af landets hurtigst voksende.

Kommunen har omkring 133.000 indbyggere, hvoraf ca. 86.000 bor i Kristiansand. Byen profilere sig i disse år på grøn energi og er ifølge egne oplysninger en af de førende i landet i forhold til blandt andet genbrug af affald, offentlig transport og klimatilpasning. Den private grønne sektor er ligeledes rigt repræsenteret i byen med blandt andet producenter af vindmøller, solfangere og genbrugsanlæg.

Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen såsom Agder Universitetet med over 11.000 studerende.

Fra havnen som er en af Norge travleste, er der blandt andet bilfærgeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Bil er i det hele taget en nem måde at komme omkring i Kristiansand og resten af det sydlige Norge. Vejene er velholdte og der er ikke problemer med trafikken.

Flere informationer og gode råd om tips til oplevelser i bil i Kristansand finder du bla. hos VisitNorge som er det nationale turistkontor.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Kristiansand

Kristiansand har en idyllisk beliggenhed på Norges sydkyst, hvor både havet og de omkringliggende bjerge indbyder til et væld af aktiviteter som for eksempel lystfiskeri, sejlads, skiløb og vandring. Floden Otra som løber gennem byen, er for eksempel kendt for at byde på godt laksefiskeri.

Blandt både norske og udlandske besøgende er regionen omkring Kristiansand også populær for sin kyst med badestrande, utallige små klippeøer og hyggelige kystbyer. Regionen kendt for at være børnevenlig og rig på smukke landskaber.

I selve Kristiansand finder du et bredt udbud af caféer, restauranter, museer og gallerier. Besøg for eksempel det berømte fiskemarked, hvoromkring der ligger adskillige restauranter med friske fisk på menuen og andre lokale specialiteter. Før eller efter middagen bør du slentre en tur i den gamle bymidte, som har Nordeuropas største samling af lave, hvide træhuse fra det 18. og 19. århundrede.

Billigste billeje i Kristiansand

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Kristiansand fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Kristiansand, eksempelvis en kilometerbegrænsning på bilen. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler biludlejning her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Vær opmærksom på at ligesom f.eks Auto Europe og Holiday Autos er CarTrawler formidler af lejebiler.

Et godt tip til at finde de billigste priser og tilbud er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Kristiansand, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Kristiansand Find Billeje her --> Sammenlign priser her