Billeje i Kristiansand Lufthavn

Velkommen til vores hjemmeside med information og gode råd om billig biludlejning i Kristiansand Lufthavn som ligger i den sydlige del af Norge. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Kristiansand Lufthavn og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Tag på udflugt med billeje til de mange små, charmerende kystbyer nær Kristiansand. Foto: Christian Haugen, Creative Commons.

Lidt om lufthavnen

Kristiansand Lufthavn, lokalt blot kendt som Kjevik, ligger 12 kilometer øst for byens centrum og tilbyder gode forbindelser til både resten af Norge, hvor især ruten til Oslo Lufthavn har mange daglige afgange. Der er dog også direkte forbindelser til udlandet (heriblandt København) dagligt. Lufthavnen betjenes i skrivende stund af KLM, Norwegian, SAS og Widerøe.

I lufthavnen finder du blandt andet en tax-free butik, som er åben i forbindelse med afgange til udlandet. Ligeledes kan du købe mad, snacks samt varme og kolde drikke i en deli-butik.

Sidst, men ikke mindst, er der også mulighed for at leje en bil i lufthavnen. Flyver du til Kristiansand, er det da også oplagt at komme videre fra lufthavnen med billeje. Det gør det ikke blot nemt at komme ind til byen, men giver dig også utallige muligheder for at tage på opdagelse i denne smukke del af Norge i dit helt eget tempo.

Billigste billeje i Kristiansand Lufthavn

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje fra de forskellige biludlejningsselskaber i Kristiansand Lufthavn (lufthavnskode KRS). Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

I skrivende stund betjenes Kristiansand Lufthavn af Avis, Budget, Hertz og Sixt. Benytter du søgemaskinen her på Billeje.info, er det dog ikke nødvendigt selv at tjekke, hvilke udlejere der findes i lufthavnen. Det gør søgemaskinen for dig, så du blot skal kigge på én liste med priser på billeje.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med svar på billeje spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Kristiansand Lufthavn, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, kan du tjekke lejebetingelserne for den enkelte bil før den endelige bestilling.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Kristiansand Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at vise lejebiler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Oplev Sydnorge med billeje i Kristiansand Lufthavn

Kristiansand Lufthavn er en forholdsvis lille lufthavn, men udgør alligevel en vigtig indgangsport til det sydlige Norge. Vælger du at leje en bil, er Kristiansand da også et godt udgangspunkt for at udforske denne landsdels mange tilbud.

Selve Kristiansand by, der er den største by i det sydlige Norge, modtager hvert år mange turister. Byen er især populær blandt familier, som her har mange seværdigheder og attraktioner at vælge mellem. Fra lufthavnen tager det i lejebil for eksempel mindre end et kvarter at køre til Dyreparken, der er en kombineret zoo og forlystelsespark. Har du lidt større børn, kan det også anbefales at køre en times tid mod nord til klatreskoven, Grand Park. Når I er færdige med at nyde udsigten fra trætoppene, er der i dette område blandt andet også mulighed for at prøve kræfter med rafting på brusende elve.

Populære destinationer med billeje

  • Kristiansand by – ligger cirka 15 minutters kørsel fra lufthavnen.
  • Dyreparken
  • Grand Park
  • Odderøya – lille ø nær byen, som tidligere var en flådebase og i dag et populært rekreativt område.

Nyttige links

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Kristiansand Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her