Billeje i Lillehammer

Guide med information og gode råd om billig billeje i Lillehammer. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Lillehammer og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber i Norge. God fornøjelse!

Lillehammer

Udsigt over Lillehammer. Foto: Flurdy, Creative Commons.

Generelt om Lillehammer

Lillehammer ligger idyllisk placeret ved indgangen til Gudbrandsdalen omgivet af bjerge ovenfor den nordlige del af søen Mjøsa og elven Lågen. Det tager godt og vel to timer at køre hertil fra Oslo, som ligger stik mod syd.

Der bor knap 27.000 mennesker i byen, som har et levende handelsliv, men ikke længere noget industri af betydning. De mere end 125 butikker tiltrækker mange besøgende til Lillehammer, ligesom byen også byder på talrige gallerier og museer. Det er dog ikke disse attraktioner, som tiltrækker flest besøgende.

Lillehammer kom for alvor på kortet, da byen var vært for Vinter-OL i 1994. I dag er byen da også uden tvivl mest kendt for de omkringliggende skisportsområder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Lillehammer

Udover de mange pister og løjper i området, som gør området til at yderst populært vinterrejsemål, er der også masser af muligheder for at tage på aktiv ferie om sommeren. Omkring Lillehammer kan du for eksempel tage på vandreture, cykle og ikke mindst fiske. Stig eventuelt til hest og nyd den smukke natur med udsigter Rondane og Jotunheimen.

Læs mere om Lillehammer på byens officielle hjemmeside her

Udover at have en god vejforbindelse til omverdenen takket være E6, ligger Lillehammer desuden på jernbanelinjen som forbinder Harmar i syd med Trondheim i nord. Ankommer du med tog, er det oplagt at benytte billeje til at komme nemt omkring i området.

Billigste billeje i Lillehammer

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Lillehammer fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores informative og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Lillehammer, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lillehammer, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Lillehammer Find Billeje her --> Sammenlign priser her