Billeje i Moss

Velkommen til vores billeje guide med information og gode råd om billig biludlejning i Moss i Norge. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Moss, og i søgemaskinen ovenfor kan du nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. Find din lejebil her og spar både tid og penge!

Moss

Vandfaldet, som var grundlaget for byens industriudvikling. Foto: Ulf Larsen, Creative Commons.

Generelt om Moss

Moss, som ligger ved Oslofjordens østside knap 60 kilometer fra den norske hovedstad, har et rigt industri- og handelsmiljø. Byen som har en tusindårig historie, blev etableret på grund af den gode beliggenhed ved fjorden og vandfaldet Mossefossen, som leverer vandkraft.

I slutningen af det 17. århundrede havde Moss etableret sig som et vigtigt knudepunkt for både land- og vandtrafikken mellem København og Christiania (Oslo). Det var også i Moss, at Mosskonventionen blev underskrevet i 1814, som i sidste ende betød slutningen for det dansk-norsk kongerige.

Frem til 2009 havde tøjproducenten Helly Hansen sit hovedkvarter i Moss. I dag er byen blandt andet kendt for papirmøller og metalindustri. Kommer du hertil som turist, bør du besøge den gamle bykerne, Møllebyen ved Mossefossen. I dette kvarter, som var knudepunktet for byens første industrielle epoke, er der i dag skabt et unikt historisk bymiljø. Nye virksomheder har slået sig ned i de gamle industribygninger, og du kan slå dig ned på hyggelige caféer eller besøge Moss By- og industrimuseum.

Placeringen tæt ved E6-motorvejen betyder det, at det i bil er nemt at komme til og fra Moss. Det tager for eksempel kun at tage 50 minutter at køre til Oslo.

Billigste billeje i Moss

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Moss fra biludlejningsselskaberne i byen, som inkluderer Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores informative og populære side med ofte stillede spørgsmål og svar om lejebiler (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Moss, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler biludlejning her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt råd til at få de billigste tilbud og priser er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Moss, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Oplev mere med en biludlejning i Moss

Beliggenheden ved den ydre Oslo-fjord betyder, at Moss er et godt udgangspunkt for at udforske et af de mest interessante områder i Norge.

  • Drøbak – Omkring 40 kilometer nord for Moss ligger denne lille idylliske kystby med smalle gader, hvor farverige, gamle træhuse ligger tæt side om side. Lidt uden for byen på en ø ligger Oscarsborg, som også er et besøg værd.
  • Oslo – Har du lejet en bil i Moss, kan du nemt besøge den norske hovedstad.
  • Lillehammer – det kræver en hel dagstur, hvis du vil frem og tilbage samme dag, men det er værd at besøge den charmerende by, der er et populært skisportssted.
  • Verdens Ende – Kør ud til spidsen af Tjøme, hvor der er rig mulighed for at bade, fiske og vandre.

Du kan finde mere inspiration til oplevelser i Moss på byens turistkontors hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Moss Find Billeje her --> Sammenlign priser her