Billeje i Stavanger

Velkommen til denne guide med informationer og gode råd om billig billeje i Stavanger i Norge. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Stavanger og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber i Norge. Alle priser på billeje du ser i søgemaskinen er real time. God fornøjelse og god tur til Stavanger!

Stavanger

Stavanger. Foto: Giåm, Creative Commons.

Generelt om Stavanger

Stavanger som ligger i det sydvestlige Norge, er centrum for landets olieindustri. Statoil holder således til i byen, ligesom flere andre internationale olie- og gasselskaber har deres norske hovedkontor her.

De store repræsentation af udenlandske firmaer har givet Stavanger en af de mest internationale befolkninger i Norge. Det skønnes således at omkring 20 procent af byens godt 130.000 indbyggere har en udenlandsk baggrund.

Det er dog ikke kun olieindustrien, som sætter sig præg på den norske kystby. Her ligger også flere højere læreranstalter med Stavanger Universitet som dem største.

Stavanger har gode internationale transportforbindelser med både en nærliggende lufthavn og færgeforbindelse til blandt andet Hirtshals i Danmark.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Stavanger

For besøgende byder Stavanger på mange interessante kulturelle seværdigheder. Det er ikke uden grund, at byen i 2008 europæisk kulturhovedstad.

I bymidten ligger der for eksempel flere spændende museer, du nemt kan besøge til fods. Har du en bil til rådighed, kan du syd for byen i Sandnes desuden besøge Jærmuseet Vitengarden, der er kåret til Norges bedste museeum.

Kommer du hertil i slutningen af juli, har du chance for at opleve madfestivalen Gladmat, der er en af regionens største begivenheder med mere end 250.000 besøgende hvert år.

For mange besøgende er Stavanger også et udgangspunkt for at tage på tur i den fantastiske norske natur. Der sejler for eksempel turbåde fra havnen ud i den den dramatiske Lysefjord, der er kendt for den majestætiske Preikestol. Ligeledes er der et væld af muligheder i området for blandt andet at tage på vandreture, fiske eller sejle i kajak.

Find mere information om aktuelle begivenheder i Stavanger på det norske turistbureaus hjemmeside her

Billigste billeje i Stavanger

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Stavanger fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål ved leje af biler (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

De fleste som vælger at leje bil i Stavanger afhenter denne i lufthavnen som har gode forbindelser til lufthavne i Danmark. Det er dog ikke kun i Stavanger lufthavn du kan afhente og afleverer din bil, der findes flere lokale udlejningskontorer i området.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Stavanger i Norge, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. CarTrawler som har hovedkontor i Dublin i Irland er formidler af billig biludlejning, nøjagtig som du kender det fra selskaber som HolidayCars, Holiday Autos og Auto Europe.

Et godt tip til at finde de billigste tilbud og priser er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Norge, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Stavanger Find Billeje her --> Sammenlign priser her