Billeje i Stavanger Lufthavn

Har du brug for at finde billig billeje i Stavanger Lufthavn? Her på Billeje.info finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Norge og i søgemaskinen ovenfor finder du den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber ikke kun i Stavanger men i alle landets byer og lufthavne. Priser på biludlejning, som vises i søgemaskinen, er alle de aktuelle priser, så bestil din lejebil nu og spar!

Stanvanger lufthavn

Der er meget helikoptertrafik i Stanvanger lufthavn. Foto: Sten Dueland.

Generelt om Stavanger Lufthavn

Stavanger Lufthavn (lufthavnskode SVG) er Norges ældste lufthavn og i dag en af landets mest trafikkerede lufthavne. Det skyldes ikke mindst, at Stavanger er blevet Norges oliehovedstad, hvor Statoil har deres hovedkontor, ligesom en række internationale olie- og gasselskaber er repræsenteret i byen.

Lufthavnen som ligger ved landsbyen Sola cirka 14 kilometer fra Stavanger centrum, har udover en betydelig helikoptertrafik til og fra olieboreplatformene i Nordsøen også rutefly til andre destinationer i Skandinavien samt internationale ruter til det mest af Europa.

Lufthavnen har gennem de senere år oplevet en kraftig passagervækst og for at kunne tage imod endnu flere de kommende år, har man iværksat en stor udvidelse. I 2030 forventer man, at 6 millioner rejsende vil benytte lufthavnen i det sydvestlige Norge årligt. De kommende år vil der i stort set alle dele af lufthavnen derfor gennemføres en opgradering, så check-in, sikkerhedskontrol, afgangshallen, ankomsthallen, bagagehåndtering, spisesteder, barer, butikke og så videre får en større kapacitet. Lufthavnens helikopterterminal, der primært bruges af olieselskaberne vil ligeledes blive udvidet.

Billigste billeje i Stavanger Lufthavn

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Stavanger Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, der inkluderer Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Du finder dem samlet i den grønne bygning overfor terminalen. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med populærere spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Find flere informationer om afgange osv. på lufthavnens officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Stavanger Lufthavn i Norge, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil før du gennemfører bestillingen endeligt.

Et godt tip til at finde aktuelle kampanger og tilbud er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Stavanger Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Derfor skal du leje en bil i Stavanger Lufthavn

Har du dit udgangspunkt i Stavanger Lufthavn, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra selve Stavanger by, kan du udforske en region, som byder på nogle af Norges mest kendte seværdigheder. Selvom Stavanger kun er en mellemstor by med omkring 130.000 indbyggere, er den et godt sted at starte med billeje. Især hvis du trænger til en forfriskning efter flyrejsen.

Byen var således den første norske by uden for Oslo, som i 2016 modtog en af de eftertragtede Michelin-stjerner. Områdets restauranter er kendte for deres brug af lokale fisk, grøntsager og lam i deres retter, som på kort tid har opnået et internationalt ry.

Udover de kulinariske oplevelser er Stavanger-området dog især kendt som lidt af et mekka for friluftsfolket. Her kan du for eksempel nemt bruge en dag eller to på at udforske den smukke Lysefjorden, som blandt andet rummer berømte steder som Preikestolen, Kjerag og Flørli. Når du lejer en bil, er det også oplagt at sætte tid af til at følge ‘Nasjonal Turistveg Ryfylke’, der er en af 18 såkaldte turistveje i Norge. Denne går fra Oanes ved Lysefjorden til Hårå i Røldal. Undervejs passerer du fantastiske udsigtspunkter over fjordene, ægte skærgårdsidyl og velplejede kulturlandskaber.

Oplevelser med billeje

  • Stavanger by
  • National Turistvej Ryfylke – Oanes til Hårå, 260 kilometer lang.
  • National Turistvej Jæren – Fra Bore til Ogna, 41 kilometer. Her findes Norges bedste surfstrande.
  • Sogndalstrand – Charmerende fiskerleje.

Du kan læse mere om de to turistveje i området på den officielle hjemmeside for Nasjonale turistveger.

Find den billigste lejebil i Stavanger Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her