Billeje i Hirtshals

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Hirtshals. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Hirtshals, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Hirtshals fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Hirtshals fyr

Hirtshals Fyr. Foto: Tomasz Sienicki, Creative Commons.

Hirtshals

Hirtshals på Vendsyssels nordkyst er udover en aktiv fiskerihavn et populært udflugts- og feriemål. Nordsøen Oceanarium tiltrækker således årligt hundredetusinder besøgende til byen, ligesom sommerhusområderne særligt i feriesæsonen opsøger byens butikker.

Hirtshals har desuden en del trafik takket være færgeforbindelserne til Norge og Færøerne. Det er da også ganske nemt at køre til Hirtshals, som praktisk talt ligger ved enden af E39-Hirsthalsmotorvejen. Derudover kan du fra Hirtshals følge vejen ca. 45 kilometer mod nordøst til Skagen eller mod øst til Frederikshavn i omtrent samme afstand.

Ankommer du til Hirtshals med færge er det altså oplagt at fortsætte videre ned i landet med lejebil, hvis du da ikke vil benytte chancen til at besøge nogle af byens seværdigheder. Udover Nordeuropas største akvariumm, Nordsøen Oceanarium, kan du for eksempel køre en tur til Bunkermuseet Hirtshals, som er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig. Eller kør en tur op til byens vartegn, Hirtshals Fyr, der ligger smukt på toppen af Stenbjerg.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Hirtshals

Hvis du har brug for billig billeje i Hirtshals, kan du i søgemaskinen over denne artikel let du finde den billigste lejebil i Hirtshals. Søgemaskinen indsamler tilbud på billeje i Hirtshals fra flere forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Taxfree biludlejning i Danmark

Du kan nemt finde billeje i Hirtshals og alle andre byer og lufthavne i Danmark i søgemaskinen her på Billeje.info. Kommer du hjem til Danmark som udenlandsdansker, er det ekstra billig at benytte billeje i Danmark takket være skattereglerne. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Hirtshals Find Billeje her --> Sammenlign priser her