Billeje i Hjørring

Velkommen til vores side med information og gode råd om billig billeje i Hjørring. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Hjørring, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Hjørring fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Hjørring bymidte

Hjørring bymidte. Foto: Tomasz Sienicki, Creative Commons.

Hjørring

Hjørring er Vendsyssels største by, som med en central placering i en ellers tyndt befolket del af Danmark har et stort opland. Hjørring Sygehus udgør med ca. 1300 ansatte byens største arbejdsplads, men derudover ligger der også flere store virksomheder i byens erhvervsområde.

Hjørring har takket være sin centrale beliggenhed langt tilbage i tiden udgjort et samlings – og knudepunkt for handel og trafik i området. I nyere tid har åbningen af motorvejen mellem Hjørring og Brønderslev i 2002 haft stor betydning for Hjørring, som derved fik direkte forbindelse til det europæiske motorvejsnet.

Fra Hjørring er der via motorvej således kun godt en halv times kørsel til Aalborg, ligesom der ad hovedvej er godt 30 kilometer til Frederikshavn. Det er altså nemt for pendlere og besøgende at komme til og fra Hjørring i bil.

Kommer du som besøgende til Hjørring, er billeje en mulighed for at komme nemt omkring til oplevelser og attraktioner i Hjørring. Her er et bredt udvalg lige fra shopping til smukke naturområder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Fly til Hjørring

Hjørring har ikke selv en lufthavn, men vil du flyve til Nordjylland er den nærmest lufthavn til Hjørring lufthavnen i Ålborg. I Aalborg lufthavn finder du et stort udvalg af lejebiler fra selskaber som Hertz biludlejning, Avis, SIXT, Budget rent a car og Europecar. I skrivende stund flyver Norwegian og SAS til københavns lufthavn, og der er flere flyselskaber som har internationale ruter til Aalborg, bla. KLM og Lufthansa.

Se guiden om billeje i Aalborg lufthavn

Billigste billeje i Hjørring

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Hjørring fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle større byer og lufthavne i Danmark. Husk at hvis du kommer hjem på besøg som udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark. Få flere informationer om billeje i Danmark, eller inspiration til oplevelser i din bil i andre byer og lufthavne i vores billejeguider om Danmark.

Find den billigste lejebil i Hjørring Find Billeje her --> Sammenlign priser her