Billeje i Rønne

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Rønne. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Rønne, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Rønne fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Rønne er ikke kun Bornholms største by, men er også øens vigtigste havneby med færgeforbindelser til Køge samt udenlandsruter til Ystad i Sverige, Sassnitz i Tyskland og Swinoujscie i Polen. Tager du toget til Ystad og herfra færgen til Rønne, som mange besøgende på Borholm gør, er det derfor oplagt at bestille billeje i Rønne.

Billeje i Rønne på Bornholm

Ud at køre fra Bornholms hovedstad

Billeje er en perfekt måde at opleve Bornholms mange seværdigheder på. Klippeøen er ikke stor (587 kvadratkilometer), men er alligevel stor nok til, at der skal en bil til, hvis du ønsker at besøge alle de mest interessante seværdigheder og byer i løbet af din ferie. Her er ingen motorveje, men til gengæld heller ingen trafikpropper og et tæt netværk af landeveje gør det nemt at komme frem til alle seværdigheder i lejebil.

Når du har gået en tur i Rønnes gamle, brolagte, krogede middelaldergader forbi bindingsværkshuse og hyggelige gårdhaver, kan du for eksempel køre videre nordpå mod Hammershus og Allinge. Du kan også vælge i stedet at køre mod syd og strandene ved Dueodde, som er et populært valg i varme somre.

Udover færgeforbindelserne til Rønne, kan du også vælge at flyve til Bornholms Lufthavn, som ligger 5 km sydøst for Rønne. Det er den eneste lufthavn på Bornholm, hvorfra der hele året er fly til København og i sommerhalvåret også internationale ruter til blandt andet Tyrkiet (Antalya) og Berlin.

Et alternativ hvis du gerne vil holde ferie på Bornholm og se det meste af øen, er at leje en autocamper i Sverige, fx. i Malmö, og så tage huset på ryggen over til Solskinsøen. Det giver en fleksibel ferie hvor du også kan nyde Sydsverige på vejen. Her kan man i øvrigt overnatte gratis i naturen.

Billigste billeje i Rønne

Du kan leje alt i personbiler, varebiler, minibusser, lastvogne og campingvogne i Rønne. Du finder således både store internationale biludlejningsselskaber og lokale, erfarne biludlejere i Rønne og i Bornholms Lufthavn.

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du hurtigt og nemt finde den billigste billeje i Rønne fra de forskellige biludlejningsselskaber. Særligt hvis du besøger Bornholm om sommeren, kan du opleve at der er rift om lejebilerne i Rønne, så det kan anbefales at bestille i god tid. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om billig billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Rønne Find Billeje her --> Sammenlign priser her