Billeje i Skive

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Skive. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Skive, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Skive fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Mønsted kalkgruber

Mønsted kalkgruber. Foto: Slaunger, Creative Commons.

Skive – et trafikknudepunkt

Skive ligger i det nordlige Midtjylland nær Karup Å´s udløb i Limfjorden. Skive opstod oprindeligt som et handelssted ved et vejknudepunkt omkring 1300 tallet på tiden, hvor den kongelige borg Skivehus blev bygget. Byen voksede frem hvor rejsende fra Thy, Salling og Mors skulle passere Skive å på deres vej mod syd og øst. I 1860’erne kom jernbanen til byen da strækningen mellem Langå og Struer åbnet, hvilket var med til at trække mange industrivirksomheder og arbejdspladser til byen.

I dag er Skive det administrative centrum for kommunen af samme navn, og byen er stadig et trafikalt knudepunkt for området. Fra Skive er der for eksempel knap 30 kilometer til regionshovedstaden Viborg, 30 kilometer til Nykøbing Mors mod nord og godt 50 kilometer til Herning. Med bil er Skive kort sagt et godt udgangspunkt for at nå byer i det meste af Midt- og Nordjylland. Der er desuden kun en god halv times kørsel til Karup Lufthavn.

Benytter du billeje er det således nemt at komme videre fra Skive, men byen har dog også i sig selv en række attraktioner og seværdigheder, som er værd at udforske. Besøg for eksempel Skive Kunstmuseum, hvor en spændende samling byder på dansk kunst fra midten af 1800-tallet og frem til i dag. Med egen lejebil er det også oplagt at køre en tur til Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber, som ligger under 20 kilometer fra Skive. På din vej vil du sikkert passere en eller flere af rundkørslerne, som er del af kunstprojektet ‘Skives 11 stjerner’, hvor der står monumentale skulpturer.

Du kan finde flere informationer om seværdigheder og aktuelle begivenheder i Skive på turistkontorets hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Skive

I søgemaskinen oven over denne artikel kan hurtigt få en oversigt over den billigste billeje i Skive fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Taxfree billeje i Danmark

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Skive Find Billeje her --> Sammenlign priser her