Billeje i Horsens

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Horsens. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Horsens og kan i søgemaskinen ovenfor nemt sammenligne priser,  og finde den billigste billeje i Horsens fra både store og små biludlejningsselskaber, som f.eks SIXT og Budget biludlejning.. God fornøjelse!

Søndergade i Horsens, Danmarks bredeste hovedstrøg

Søndergade i Horsens, Danmarks bredeste hovedstrøg. Foto: Hubertus45, Wikimedia, Creative Commons.

Horsens – transportcentrum i Østjylland

Horsens er Østjyllands tredjestørste by efter Randers og Aarhus. Det gode havneforhold og den nemme adgang til motorvej E45 har de senere år været med til at tiltrække ny industri til Horsens, hvoraf en stor del er elektronikindustri samt en del grafiske firmaer.

Den gode infrastruktur ved Horsens har derudover også givet fremgang til til transportbranchen i byen, hvor gods der modtages og afsendes fra havnen giver en livlig lastbiltrafik til området. Den centrale placering var også medvirkende til at Danish Crown i 2005 åbnede et stort, avanceret slagteri nord for byen.

Det er dog ikke kun erhvervslivet, som tiltrækkes af Horsens. Mange besøgende kommer til Horsens for at handle og kan blandt andet udforske butikker på Danmarks bredeste hovedstrøg. Derudover har Horsens også et aktivt kulturliv med teatre, koncertsteder, museer og gallerier. I det tidligere Horsens Statsfængsel afholdes således jævnligt arrangementer i unikke omgivelser, ligesom du her kan få indblik i en ellers lukket verden i Fængselmuseet.

Læs mere om aktuelle arrangementer og seværdigheder i Horsens på turistkontorets hjemmeside her

I bil er det nemt at komme til og fra Horsens. Du har for eksempel blot en halv times kørsel til Aarhus mod nord og godt en time til Odense på Fyn. Det er derfor oplagt at benytte billeje, hvad enten du har brug for at komme nemt afsted i forbindelse med arbejde eller i fritiden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Horsens

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Horsens fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du ikke kun nemt billeje i Horsens, men i alle større byer og lufthavne i Danmark. Ankommer du med fly til området er de nærmeste lufthavn i Aarhus eller Billund. Vær opmærksom på at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billigt at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark, eller om andre byer og lufthavne i vores guide.

Find den billigste lejebil i Horsens Find Billeje her --> Sammenlign priser her