Billeje i Aarhus

Sammenlign priser på billeje i Aarhus fra alle biludlejningsselskaber i Smilets By og find hurtigt den billigste lejebil. Vil du nemt kunne besøge de mange seværdigheder og attraktioner, der findes både i og uden for byen, er en lejebil den bedste måde at gøre det på.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i alle prisklasser og størrelser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i Aarhus. Med billeje får du fuld frihed til at udforske Aarhus og omegn i dit eget tempo. Bestil din lejebil allerede i dag, så du kan tage vennerne eller familien med på eventyr i Smilet By.

Bruuns Gade Aarhus
Bruuns Gade i Aarhus centrum. Foto: Kenny Arne Lang Antonsen, CC BY-SA 4.0

Der indgår altid de lovpligtige forsikringer i prisen på din lejebil. Der er udlejningskontorer over hele Aarhus, så uanset om du ankommer til byen med tog eller fly, kan du nemt finde en lejebil inden for kort afstand. Både Avis, Hertz, Sixt og Europcar har for eksempel kontorer inden for Ringgaden. Bor du allerede i Aarhus og skal blot bruge en lejebil en enkelt dag eller to, er der således også altid et sted i nærheden, du kan afhente din lejebil. Skriver du ‘Aarhus’ i søgemaskinen vil du få automatisk en oversigt med alle relevante adresser, som du kan afhente lejebilen på.

Oplev Aarhus med lejebil

I de seneste år er de internationale roser væltet ned over Aarhus for byens kvaliteter som rejsemål – og med god grund. Med attraktioner som Den Gamle By, ARoS, Tivoli Friheden, Musikhuset, Botanisk Have og Latinerkvarteret har Danmarks næststørste by således masser at se og opleve for hele familien. Lejer du en bil i Aarhus, vil du dog opdage, at der også er mange seværdigheder og attraktioner i resten Midtjylland inden for kort rækkevidde.

Har du børn, kan I med en lejebil for eksempel nemt køre en tur ud til Djurs Sommerland, opleve den enestående natur i Nationalpark Mols Bjerge eller fordybe jer i Danmarks historie på det anerkendte Moesgård Museum syd for byen, hvor den berømte Grauballemand bor. Med billeje i Aarhus kan du køre lige til døren i stedet for at skulle bekymre dig om offentlig transport.

Bestiller du billeje under dit ophold i Aarhus, er det en god ide at undersøge, om du kan parkere din lejebil på hotellet. Kan du ikke finde parkeringsplads i de indre gader, er dog også flere store parkeringshuse rundt om i byen, hvor du altid kan holde. Det inkluderer Europas største og mest avancerede fuldautomatiske p-anlæg med plads til 1.000 biler under Dokk1, som blandt andet rummer Skandinaviens største offentlige bibliotek.

Lige bortset fra myldretiden, hvor trafikken nogle steder snegler sig frem, er det generelt nemt at komme omkring i bil i Aarhus. Takket være henholdsvis Ringvejen og Ringgaden kan du således hurtigt komme fra den ene ende af byen til den anden, hvis du for eksempel skal fra Risskov til Højbjerg, men vil undgå midtbyen.

Find billig billeje i Aarhus

Adskillige firmaer kæmper om markedet for biludlejning i Aarhus, hvilket selvfølgelig blot er en fordel for dig, der er på udkig efter billig billeje. Uanset hvilken type lejebil, du er på udkig efter, er der således ofte gode chancer for at finde et godt tilbud.

I søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, kan du hurtigt sammenligne priser fra Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og de andre biludlejningsfirmaer i byen. Det er den nemmeste måde at finde den bil og pris, der passer til dine behov og ønsker. Generelt tilbyder udlejerne et bredt sortiment af lejebiler i Aarhus med alt lige fra små, byvenlige modeller til store mini-vans.

Uanset som du er turist i den jyske hovedstad eller blot har brug for et transportmiddel, der giver dig mere fleksibilitet end offentlig transport, er det da også helt oplagt at leje en bil. I søgemaskinen her på siden kan du både bestille en kompakt lejebil, der er nemt begår sig i den indre byens gader eller en mere rummelig model med god plads til bagage og passagerer, hvis du skal på en længere tur eller have god plads til indkøb.

Du skal blot angive, hvornår du du ønsker at afhente dit køretøj for at få en oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige biludlejere i Aarhus. Er du kun interesseret i en særlig bilklasse, eller vil du kun se priser fra bestemte firmaer, kan du eventuelt bruge filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet yderligere.

Aarhus Lufthavn

Det århusianske erhvervsliv har længe ønsket sig en lufthavn tæt på byen, men ind til videre må de og resten af Aarhus tage til takke med Tirstrup Lufthavn. Nu til dags hedder den ganske vist officielt Aarhus Lufthavn, selvom den ligger ved Tirstrup omkring 40 kilometer fra Aarhus.

Lufthavnens lidt afsides beliggenhed i forhold til byen er selvfølgelig ikke noget problem, hvis du vælger at leje en bil i Aarhus Lufthavn. I bil tager det dig således normalt bare en halv times tid at køre ind til midtbyen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Tips til udflugtsmål med billeje

Har du dit udgangspunkt i Aarhus, eller Århus som det blev stavet ind til for få år siden, har du med billeje mange spændende udflugtsmål at vælge mellem. Herunder blot et lille udpluk af de mange muligheder:

  • Moesgård Museum – besøger du museet på en sommerdag, kan du bagefter tage en dukkert fra en af byens bedste strande.
  • Bazar Vest – en smeltedigel af krydderier, farver og dufte.
  • Mols Bjerge Nationalpark – masser af muligheder for at vandre eller cykle i et af Danmarks mest unikke naturområder. Start eventuelt med at gøre et stop ved Kalø Slotsruin, hvor du kan gå en flot tur ud til den over 700 år gamle borgruin.
  • Det midtjyske søhøjland – området mellem Silkeborg, Skanderborg og Aarhus byder på mange store natur -og kulturoplevelser. Har du en lejebil, er det for eksempel nemt at lægge vejen forbi Himmelbjerget for at nyde den smukke udsigt over søerne.
  • Randers Regnskov – i bil tager det kun omkring en halv times tid at køre fra Aarhus til Randers, hvor både børn og voksne kan få lang tid til at gå med at udforske det eksotiske dyre- og planteliv i de tre kupler.
  • Kattegatcentret Grenaa – kører du en tur ud til spidsen af Djursland, kan du i Kattegatcenteret komme helt tæt på hajer og hundredvis af andre fascinerende arter.

Udover de mange udflugtsmål inden for forholdsvis kort afstand, er Jylland heller ikke større end at du med billeje for eksempel kan bruge Aarhus som udgangspunkt for en dagstur vestpå ud til det brusende Vesterhav eller mod nord for at opleve lyset i Skagen.

Billeje i Aarhus med fri kilometer

Er du på udkig efter billig billeje i Aarhus med fri kilometer, så vær opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Danmark har en begrænsning på antallet af kilometer, som du må køre per dag i din lejebil. Tjek din lejeaftale, hvor et maksimalt kilometerantal vil være angivet.

Har du fast adresse i udlandet og lejer en bil i Aarhus, kan du dog få billeje med fri kilometer. Det skyldes en særlig skattestatus for udlandsdanskere, der lejer bil. Læs lejebetingelserne nøje, så du ved, om der er en kilometerbegrænsning, når du lejer en bil i Aarhus.

Nyttige links

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Aarhus på turistkontorets hjemmeside

Find den billigste lejebil i Aarhus Find Billeje her --> Sammenlign priser her