Billeje i Aarhus

Sammenlign priser på billeje i Aarhus fra alle biludlejningsselskaber i Smilets By og find hurtigt den billigste lejebil. Vil du nemt kunne besøge de mange seværdigheder og attraktioner, der findes både i og uden for byen, er en lejebil den bedste måde at gøre det på.

Mølleparken i Aarhus
Sommerstemning i Mølleparken i Aarhus. Foto: kimbruhn, Pixabay.

Oplev Aarhus med lejebil

I de seneste år er de internationale roser væltet ned over Aarhus for byens kvaliteter som rejsemål – og med god grund. Lejer du en bil i Aarhus, vil du dog opdage, at der også er mange seværdigheder og attraktioner i resten Østjylland inden for kort rækkevidde.

Har du børn, kan I med en lejebil for eksempel nemt køre en tur ud til Djurs Sommerland, opleve den enestående natur i Nationalpark Mols Bjerge eller fordybe jer i Danmarks historie på det anerkendte Moesgård Museum syd for byen, hvor den berømte Grauballemand bor. Med billeje i Aarhus kan du køre lige til døren i stedet for at skulle bekymre dig om offentlig transport.

Bestiller du billeje under dit ophold i Aarhus, er det en god ide at undersøge, om du kan parkere din lejebil på hotellet. Kan du ikke finde parkeringsplads i de indre gader, er dog også flere store parkeringshuse rundt om i byen, hvor du altid kan holde.

Find billig billeje i Aarhus

Adskillige firmaer kæmper om markedet for biludlejning i Aarhus, hvilket selvfølgelig blot er en fordel for dig, der er på udkig efter billig billeje. I søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, kan du hurtigt sammenligne priser fra Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og de andre biludlejningsfirmaer i byen. Det er den nemmeste måde at finde den bil og pris, der passer til dine behov og ønsker.

Uanset som du er turist i den jyske hovedstad eller blot har brug for et transportmiddel, der giver dig mere fleksibilitet end offentlig transport, er det oplagt at leje en bil. I søgemaskinen her på siden kan du både bestille en kompakt lejebil, der er nemt begår sig i byens gader eller en mere rummelig model med god plads til bagage og passagerer, hvis du skal på en længere tur.

Du skal blot angive, hvornår du du ønsker at afhente dit køretøj for at få en oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige udlejere. Er du kun interesseret i en særlig bilklasse, eller vil du kun se priser fra bestemte firmaer, kan du eventuelt bruge filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet.

Aarhus Lufthavn

Det århusianske erhvervsliv har længe ønsket sig en lufthavn tæt på byen, men ind til videre må de og resten af Aarhus tage til takke med Tirstrup Lufthavn. Nu til dags hedder den ganske vist officielt Aarhus Lufthavn, selvom den ligger ved Tirstrup omkring 40 kilometer fra Aarhus.

Lufthavnens lidt afsides beliggenhed er dog ikke noget problem, hvis du vælger at leje en bil i Aarhus Lufthavn. I bil tager det dig således bare en halv time at køre ind til midtbyen

Tips til udflugtsmål med billeje

Har du dit udgangspunkt i Aarhus, eller Århus som det blev stavet ind til for få år siden, har du med billeje mange spændende udflugtsmål at vælge mellem. Herunder blot et lille udpluk af de mange muligheder:

  • Moesgård Museum – besøger du museet på en sommerdag, kan du bagefter tage en dukkert fra en af byens bedste strande.
  • Mols Bjerge Nationalpark – masser af muligheder for at vandre eller cykle i et af Danmarks mest unikke naturområder.
  • Det midtjyske søhøjland – området mellem Silkeborg, Skanderborg og Aarhus byder på mange store natur -og kulturoplevelser.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Aarhus på turistkontorets hjemmeside

Find den billigste lejebil i Aarhus Find Billeje her --> Sammenlign priser her