Billeje i Frederikssund

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Frederikssund. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Frederikssund, men kan i søgemaskinen herover også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Frederikssund fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Kronprins Frederiks Bro

Kronprins Frederiks Bro forbinder Frederikssund med Hornsherred. Foto: Nils Jepsen, Wikimedia, Creative Commons.

Oplev Frederikssund med billeje

Frederikssund, opkaldt efter Frederik 3., er et godt udgangspunkt for at tage på oplevelser i fjordlandet med billeje.

I og omkring den gamle nordsjællandske købstad finder du således attraktioner og seværdigheder, som spænder vidt. Benytter du billeje, kan du nemt opleve det hele. På J.F. Willumsens Museum kan du for eksempel fordybe dig i visionær kunst, mens du kan fornemme en svunden tid på Selsø eller Jægerspris Slot, som var Frederik VII og grevinde Danners bolig.

Frederikssunds beliggenhed ved Roskilde Fjord inspirerer selvfølgelig også til masser af aktiviteter i naturen både til lands og vands. Det er også nemt at komme fra Frederikssund til andre større byer på Sjælland, f.eks København der ligger ca. 40 minutters kørsel i bil, og ca. samme afstand er der til en by som Helsingør, her skal du beregne ca. 50 minutter i bil.

Billeje i Frederikssund er naturligvis ikke kun for dig, som besøger til byen i fritiden. Billeje kan også være nyttig, hvis du har brug for en flyttebil, eller blot for at komme nemt fra Frederikssund til andre landsdele.

Læs mere om attraktioner og seværdigheder i og omkring Frederikssund på turistkontorets hjemmeside.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Frederikssund

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Frederikssund fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Taxfree biludlejning i Danmark

På Billeje.info finder du nemt biludlejning i Frederikssund samt andre byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en taxfree lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree biludlejning inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Frederikssund Find Billeje her --> Sammenlign priser her