Billeje i Helsingør

Helsingør er på grund af de hyppige færgeafgange manges foretrukne port mellem Danmark og Sverige, men har også i sig selv mange spændende seværdigheder, du nemt kan udforske med billig billeje. Brug søgemaskinen her på Billeje.info, hvis du ønsker at finde den billigste billeje i Helsingør.

Kronborg
Kronborg, Helsingørs største seværdighed. Foto: Poom!, CC BY-SA 2.0

En ægte kulturby

Færgeforbindelsen til Helsingborg er uden tvivl ansvarlig for at trække mest trafik til byen. Det er dog en skam blot at køre direkte igennem Helsingør helt uden at tage sig tid sightseeing. Den største attraktion i Helsingør er Kronborg Slot, som ikke bare er kendt i Danmark men hele verden som scenen for Shakespeares Hamlet, og desuden slottet hvor Holger Danske sidder og sover i kasematterne. Slottet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Det smukke renæssanceslot er dog langtfra det eneste du kan opleve med biludlejning i Helsingør. Besøg også bykerne, som præges af gamle huse fra 1500-1800 tallet, og domkirken Sankt Olai Kirke, byens ældste bygning. Er du interesseret i lidt nyere historie, kan det også anbefales at lægge vejen forbi M/S Museet for Søfart, som siden åbningen i 2013 har vundet en række internationale priser for både udstillingerne og arkitekturen.

Udover at give dig som besøger Helsingør en nem mulighed for at udforske seværdigheder og attraktioner i resten af Kongernes Nordsjælland. Med en lejebil kan du for eksempel nemt køre en tur ned ad Nordsjællands Øresundskyst for at besøge Nivaagaards Malerisamling eller Louisiana, Danmarks mest besøgte museum.

Billeje i Helsingør er naturligvis også et godt valg, for dig som ikke skal på sightseeing, men blot har brug for økonomisk og fleksibel transport videre til resten af landet. Især hvis du ikke blot skal rejse ad alfarvej, kan det være en fordel at leje en bil. Den giver dig desuden mere frihed til at rejse i eget tempo uden at skulle bekymre dig om køreplaner.

Bestil billig billeje i Helsingør

Ankommer du med færgen er billeje en oplagt mulighed for at komme nemt videre fra Helsingør. Der er gode vejforbindelser til resten af Danmark, og ikke mindst slipper du for at bekymre dig om køreplaner eller taxier.

Der findes flere forskellige biludlejningsselskaber i Helsingør, men benytter du søgemaskinen ovenfor, er det nemt at finde den billigste billeje uden at skulle tjekke priserne hvert sted. Du behøver blot vælge afhentningssted og dato for at finde de bedste tilbud uden skjulte gebyrer.

På eventyr i Autocamper fra Helsingborg

Lige på den anden side af sundet – i Helsingborg – kan man nemt og billigt leje en autocamper og tage på udflugt i Sydsverige, eller længere væk. Se vores side om autocamper i Sverige her.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer og seværdigheder inden for rækkevidde

  • Krongborg
  • Humlebæk (Loisiana)
  • Nivå (Malerisamling)
  • Liseleje (badestrande)
  • Gilleleje (badestrande og havn)

Du kan læse mere om seværdigheder i og omkring Helsingør på VistNordsjælland’s hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Helsingør Find Billeje her --> Sammenlign priser her