Billeje i Roskilde

Velkommen til denne guide med informationer og gode råd om billig billeje i Roskilde. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Roskilde, men kan i søgemaskinen herover også nemt sammenligne priser på lejebiler og finde den billigste billeje i Roskilde fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke. Foto: Mark C-F, Creative Commons.

Oplevelser i Roskilde med billeje

Placeringen ved fjorden gjorde helt tilbage til vikingetiden Roskilde til et regionalt knudepunkt, og også nu til dags betyder den gode infrastruktur at domkirkebyen tiltrækker handlende fra hele regionen.

Det er dog ikke kun butikkerne og det gamle købstadsmiljø, der tiltrækker turister og folk fra nær og fjern. Roskilde og omegn har flere populære historiske seværdigheder, hvor alene Vikingeskibsmuseet og domkirken modtager tusindevis af besøgende hvert år.

Roskilde Domkirke er byens største seværdighed, som udover at have været kongefamiliens foretrukne gravkirke siden begyndelsen af 1400-tallet, er optaget på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv. I domkirken, som er fra den tidlige middelalder, kan du fordybe dig i en del af Danmarks historie, da 38 danske konger og dronninger hviler her.

Læs mere om attraktionerne i Roskilde Domkirke på den officielle hjemmeside her

Har du rådighed over egen bil, er Roskilde også et godt udgangspunkt for at udforske den smukke natur langs fjorden, som strækker sig 40 km ind i det sjællandske landskab. Med gode motorvejsforbindelser og egen lufthavn er det nemt at komme til og fra Roskilde, hvis du benytter billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Roskilde

Hvad enten du har brug for billeje til at udforske Roskildes seværdigheder, til et forretningsmøde i den anden ende af landet eller til at klare en flytning, er det i søgemaskinen her på siden, du finder den billigste pris på din lejebil.

I søgemaskinen oven for kan du således hurtigt finde den billigste billeje i Roskilde fra en det brede udvalg af biludlejningsselskaber i byen. Med i prisen for din lejebil er blandt andet afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Ankommer du med fly til Roskilde Lufthavn, er det naturligvis oplagt at afhente din lejebil her.

Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Roskilde og andre byer i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Roskilde Find Billeje her --> Sammenlign priser her