Billeje i Roskilde Lufthavn

Flyver du til Roskilde Lufthavn, kan du med billeje være i Københavns centrum på mindre end 30 minutter. Undgå unødige forsinkelser og bestil billeje Roskilde Lufthavn hjemmefra ved hjælp af søgemaskinen her på Billeje.info.

Besøg Roskildes seværdigheder med billeje. Foto: Chad Kainz

Genvej til København

Roskilde Lufthavn, der lokalt også er kendt som Tune Lufthavn, ejes af det børsnoterede selskab Københavns Lufthavne A/S, og er en lille eksklusiv lufthavn som i vid udstrækning benyttes af mindre privatfly og til taxaflyvning.

Målt på antallet af starter og landinger er Roskilde Lufthavn faktisk Danmarks næststørste lufthavn. Det årlige antal passagerer (knap 17.000 i 2018) afslører dog, at dette i virkeligheden er en meget lille lufthavn. Beliggenheden nær Roskilde og ikke mindst hovedstaden gør dog alligevel lufthavnen interessant for mange rejsende.

Nemt at leje en bil i Roskilde Lufthavn

For dig som har brug for billeje i Roskilde Lufthavn, er det godt at vide, at lufthavnen har indgået en samarbejdsaftale med biludlejningsselskaberne Sixt og Europcar. Det betyder, at selvom de ikke har et bemandet kontor i selve lufthavnen, kan du få udleveret din lejebil i Roskilde Lufthavn, og kan efter forudgående aftale også aflevere den her igen.

Har du bestilt billeje i Roskilde Lufthavn, skal du blot henvende dig på havnekontoret (C), som ligger til venstre i terminalen, for at få nøgle og lejekontrakt udleveret.

Fra lufthavnen er det med billeje nemt at besøge seværdigheder i Roskilde eller fortsætte rejsen til København ad motorvejen eller en af de andre sjællandske byer, som nemt nås fra Roskilde.

Book en lejebil i Roskilde Lufthavn online

Søg efter billeje i Roskilde Lufthavn i søgemaskinen på Billeje.info. Her er det nemt at finde og bestille god og billig billeje i Roskilde Lufthavn. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode for at få en hurtigt oversigt over billige priser på lejebiler fra de forskellige udlejere, som betjener lufthavnen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Roskilde Lufthavn ligger 8 kilometer syd for selve domkirkebyen – mellem Gadstrup og Tune. Den centrale placering betyder, at lufthavnen er et godt udgangspunkt for med billeje at besøge mange byer på Sjælland.

  • Roskilde – du kan køre helt frem til domkirken på under et kvarter.
  • København – der er blot en halv times kørsel til centrum fra Roskilde Lufthavn.
  • Køge
  • Frederikssund

Nyttige links

Du finder flere informationer om Roskilde Lufthavn på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Roskilde Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her