Billeje i Nakskov

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Nakskov. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Nakskov, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Nakskov fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Nakskov

Gågade i Nakskov. Foto: Hubertus45, Wikimedia, Creative Commons.

Havnebyen Nakskov

Nakskov ligger ved enden af Nakskov Fjord på det vestlige Lolland og er øens største by. Tidligere var Nakskov en af Danmarks vigtigste skibsværftsbyer og det var blandt andet her Skoleskibet Danmark blev bygget.

Nakskov havde i en årrække en del industri såsom havregrynsfabrikken OTA og ikke mindst sukkerfabrikken, da der traditionelt er blevet dyrket mange sukkerroer på Lolland-Falster. Nakskov Sukkerfabrik er i dag den eneste af de tidligere dominerende virksomheder, som er tilbage i byen. Der er dog også kommet nye til, i det for eksempel Vestas i 2014 valgte at genåbne deres vindmøllefabrik i Nakskov, ligesom også Danish Crown har en afdeling i byen.

Placeret længst mod vest på Lolland har Nakskov forbindelse mod Falster og Sjælland ad hovedvej 9, som ved Maribo slutter sig til E47. Men derudover har Nakskov fra Tårs nordøst for byen en færgeruten, Spodsbjerg-Tårs, til Langeland.

Har du brug for at komme videre fra Nakskov videre mod andre dele af Danmark i bil, er der således god infrastruktur. Derfor er billeje et oplagt valg, også hvis du kommer som turist og vil udforske nogle af seværdighederne i og omkring Nakskov.

Læs mere om seværdigheder i Nakskov på hjemmesiden for det lokale turistkontor her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Nakskov

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du nemt den billigste pris på billeje i Nakskov. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Skattefri billeje i Danmark

På Billeje.info finder du nemt billeje i Nakskov og i alle andre byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en skattefri lejebil i Danmark. Læs mere om skattefri billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Nakskov Find Billeje her --> Sammenlign priser her