Billeje i Gudhjem

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Gudhjem. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Gudhjem, og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje i Gudhjem fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Udsigt over Gudhjem

Udsigt over Gudhjem. Foto: Hubertus, Wikimedia, Creative Commons.

Gudhjem – en bjergby på Bornholm

Det lille fiskeleje Gudhjem – Melsted midt på nordøstkysten af Bornholm, som ligger ned ad klippesiden med charmerende huse og snævre gader, kalder sig Danmarks eneste bjergby.

Gudhjem er da også både i kraft af natur og kultur et populært udflugtsmål og udgangspunkt for en ferie på Bornholm. Her kan du gå på opdagelse hyggelige butikker og forkæle smagsløgene med et besøg i et røgeri, med lækker chokolade, store softice og lækre pandekager. I Gudhjem har du naturligvis også rig mulighed for at prøve Bornholms nationalret “Sol over Gudhjem” – røget sild på rugbrød.

Udover godt til ganen byder Gudhjem på adskillige interessante kultur- og naturoplevelser. I den gamle stationsbygning ovenfor byen finder du for eksempel Gudhjem Museum, som har skiftende udstillinger af høj kvalitet – ofte med værker af lokale kunstnere. Ligeledes er Oluf Høst Museet i Løkkegade et besøg værd, hvis du vil stifte bekendtskab med Bornholms nationalkunstner.

Trænger du til at få brændt lidt kalorier af, kan en gåtur op ad det 48 meter høje bjergmassiv Bokul anbefales. Du belønnes på toppen med en smuk udsigt over Gudhjem og kan eventuelt fortsætte gåturen i skoven til skovsøen Gråmyr med de mange åkander. Er du heldig, finder du her blåbær lige til at plukke. En gåtur fra Gudhjem mod syd til fiskerlejet Melsted, bør du heller ikke gå glip af. Her venter hyggelige indingsværkshuse, små gadeboder, charmende småhaver og en hyggelig lille havn.

Læs mere om seværdigheder i og omkring Gudhjem på den lokale turistinformations hjemmeside her

Beliggeheden midt mellem Allinge og Svaneke gør det oplagt at benytte Gudhjem, som en base for en ferie med billeje på Bornholm. Mange kommer desuden til Gudhjem for at tage hurtigfærgen til fæstningsøerne Christiansø. Sejlturen tager én time og er bestemt det værd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Gudhjem

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Gudhjem fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil på Bornholm og i resten af Danmark. Læs mere om Skattefri billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Gudhjem Find Billeje her --> Sammenlign priser her