Billeje på Amager

Velkommen til vores guide om billeje med information og gode råd om billig biludlejning på Amager. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Amager, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Amager fra både store og små biludlejningsselskaber. Skal du leje bil i Københavns lufthavn som jo netop ligger på Amager finder du naturligvis også priser her i søgemaskinen. God fornøjelse!

Ørestad

Ørestaden på Amager. Foto: Jonas Smith, Creative Commons.

Amager

Amager er Danmarks tættest befolkede ø, men det er nok ikke sådan de fleste danskere tænker på Amager. Det er sandsynligvis mere som en del af København. Øen Amager er fordelt mellem tre kommuner: Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune, hvor den københavnske del er opdelt i Amager Vest og Øst.

Selvom store dele af Amager er bebygget, blandt andet i form af den nye Ørestad, findes der også naturområder, skov og landbrug på Amager ved Kastrup og Dragør. Store dele af Amager er indvundet fra Øresund, seneste i form af en mindre kunstig halvø ved Øresundsforbindelsens start.

I forhold til transport er Amager naturligvis især vigtig fordi det er her Københavns Lufthavn ligger. Derudover forbinder Amager Sjælland og resten af Danmark via Øresundsbroen til Sverige.

Billeje er et godt udgangspunkt for med billeje at komme nemt videre til resten af Danmark.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Amager

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Amager fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Har du spørgsmål om billeje i Danmark eller udlandet, kan vi anbefales dig at tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål om biludlejning.

Find den billigste lejebil på Amager Find Billeje her --> Sammenlign priser her