Billeje i Grenaa

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Grenaa. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Grenaa, men kan i søgemaskinen herover også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Grenaa fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Oplev Grenaa med billeje

Grenaa er Djurslands største by og har færgeforbindelser til blandt andet Anholt og Varberg i Sverige. Den gamle købstad er stadig det naturlige handelscenter for det østlige Djursland, men har via jyske primærruter også gode forbindelser til for eksempel Randers og Aarhus.

Tidligere lå der flere store industrivirksomheder i Grenaa såsom Grenaa Skibsværft og et dampvæveri, men nu til dags er blandt andet turisme blevet en større del af byens økonomi. Udover den hyggelige bymidte med gamle bygninger, parker og gågader tiltrækkes mange besøgende af områdets mange gode badestrande.

Grenaa er også et godt udgangspunkt for at udforske attraktioner og seværdigheder på Djursland. Skal hele familien på tur til for eksempel Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark eller rundt i Nationalpark Mols Bjerge, er billeje en oplagt løsning. Så har I friheden til at følge spontane indskydelser og skal ikke hænge jer i køreplaner.

Ligeledes er en lejebil en nem måde at komme videre fra Grenaa, hvis du ankommer med færge og skal videre til andre dele af Danmark. Fra Grenaa er det således ligetil at fortsætte af landeveje til motorvej E45, som giver hurtig adgang videre mod nord og syd.

De nærmeste lufthavne finde du i Århus og Billund. Fra Billund lufthavn til Grenå skal du beregne en god times kørsel i bil.

Grenaa havn.

Grenaa havn. Foto: Helen Cook, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Grenaa

I søgemaskinen oven over denne artikel finder du nemt den billigste billeje i Grenaa fra et bredt udvalg af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om billig billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Grenaa Find Billeje her --> Sammenlign priser her