Billeje i Sønderborg

Velkommen til min guide med informationer og gode råd om billig billeje i Sønderborg. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Sønderborg, men kan i søgemaskinen herover også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Sønderborg fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Sønderborg

Sønderborg . Foto: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons.

Sønderborg

Sønderjyllands største by, Sønderborg, har et dynamisk erhvervsliv og flere uddannelsesinstitutioner, som sammen med et væld af attraktioner og seværdigheder i området giver byen masser af liv. Øst for byen ligger blandt andet store virksomheder som Linak, Danfoss og Siemens.

Motorvejen mellem Kliplev og Sønderborg, Sønderborgmotorvejen, forbinder byen med den østjyske motorvej E45, og det er derfor nemt at komme til og fra Sønderborg i bil. Motorvejen er speciel i det, den er den første i Danmark, der er bygget som offentligt-Privat-Partnerskab – mellem Vejdirektoratet og Kliplev Motorway Group.

Besøger du Sønderborg, er billeje være en god mulighed for at komme nemt omkring til forretningspartnere. Men også hvis du og familien er på ferie i Sønderborg, er en lejebil en chance for at få flest mulige oplevelser uden stress. Besøg for eksempel Universe-parken på Als, hvor både børn og voksne kan fordybe sig i videnskabens spændende verden. Med billeje er det heller ikke noget problem at køre en tur til Dybbøl Mølle eller Gråsten Slot for at opleve dansk historie på nærmeste hold.

I sønderborg er Åbenrå og Flensborg i Tyskland blot 30 minutters kørsel væk, og fra Sønderborg lufthavn kan du hurtigt komme til hovedstaden flere gange dagligt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Sønderborg

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Sønderborg fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Udenlandsdansker

På Billeje.info finder du nemt billeje i Sønderborg og andre byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om billig billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Sønderborg Find Billeje her --> Sammenlign priser her