Billeje i Sønderborg Lufthavn

Velkommen til min guide med informationer og gode råd om billig billeje i Sønderborg Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Sønderborg Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Sønderborg Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Sønderborg lufthavn

Sønderborg lufthavn. Foto: Nis Hoff, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons.

Sønderborg Lufthavn

Sønderborg har egen lufthavn, hvor ruteflyselskabet Alsie Express har flere daglige afgange til Københavns lufthavn. Det betyder, at du kan være i hovedstaden efter en flyvetur på blot 40 minutter hver vej. Det er en forbindelse som særligt erhvervslivet i og omkring Sønderborg nyder godt af. Men flyforbindelsen giver også mulighed for at tage på en endagsudflugt til København, hvis du blot er fritidsrejsende.

Lufthavnen ejes af Sønderborg Kommune, som anser Sønderborg Lufthavn for en meget vigtig brik i regionens infrastruktur. Der er derfor blandt lokale politikere og erhvervsfolk stærk opbakning om at bevare og udvikle lufthavnen. Med en start- og landingsbane på 1797 meter kan Sønderborg Lufthavn benyttes af Boeing 737, som kan modtages hele døgnet alle ugens 7 dage.

Lufthavnen ligger 7 kilometer fra Sønderborg Centrum. Ankommer du med fly til Sønderborg Lufthavn er billeje en nem og fleksibel måde at komme videre på, hvad enten du blot skal ind til Sønderborg by eller til andre dele af Sydjylland. I skrivende stund kan du i Sønderborg Lufthavn benytte billeje fra biludlejningsfirmaerne AVIS og Europcar, som har kontor i lufthavnen.

Læs mere om Sønderborg Lufthavn på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billig billeje i Sønderborg Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Sønderborg Lufthavn fra både AVIS og Europcar. Med i prisen for din lejebil er blandt andet afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Skattefri billeje

På Billeje.info finder du nemt billeje i Sønderborg og andre byer og lufthavne i Danmark. Husk at hvis du er udenlandsdansker, har du mulighed for skattefri billeje og derved at benytte ekstra billige lejebiler i Danmark. Læs mere om skattefri billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Sønderborg Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her