Billeje i Thisted

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Thisted. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Thisted, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser, og finde den billigste billeje i Thisted fra både store og små biludlejningsselskaber som. f.eks Avis og Hertz biludlejning. God fornøjelse!

Thisted – Nordvestjyllands centrum

Thisted ved Limfjorden har godt 13.000 indbyggere og er centrum i kommunen af samme navn. Politisk, økonomisk og kulturelt er Thisted centrum i Nordvestjylland. Byens sygehus er blandt andet et af hovedsygehusene i regionen og betjener hele det Nordvestjyske område. Derudover ligger der flere uddannelsessinstitutioner og en række virksomheder i byen, hvor Slagteriet Tican er kommunens største private virksomhed. Thisted Bryghus er kendt blandt kendere i hele landet for deres kvalitetsøl og specialprodukter som porseøl og økologisk øl.

Thisted er en aktiv havneby, som både betjener coastere og almindelig skibstrafik, men også mange lystbåde som nyder godt af havnens cafeér og restauranter. Beliggenheden nyelig har man blandt andet lavet en såkaldt cablepark, “Cold Hawaii Inland”, hvor du for eksempel kan prøve kræfter med vandski og funboard.

Fra Thisted kan du med bil fortsætte ad hovedvej A11 mod Aalborg eller ad A26 mod Aarhus (eller Hanstholm). Thisted er også et godt udgangspunkt, hvis du kommer for at udforske Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy. Det er dog blot en af de mange seværdigheder for børn og voksne, du kan udforske med billeje i Thisted og omegn.

Thy

Udforsk Thy med billeje fra Thisted. Foto: Slaunger, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Thisted

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Thisted fra de forskellige biludlejningsselskaber. Med mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i Thisted samt alle andre større byer og lufthavne i Danmark. Ankommer du til Nordjylland med fly, er den nærmeste lufthavn i Aalborg. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billigt at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark eller om andre byer og lufthavn i vores guide.

Find den billigste lejebil i Thisted Find Billeje her --> Sammenlign priser her