Billeje i Køge

Velkommen til vores side med information og gode råd om billig billeje i Køge. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Køge, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Køge fra både store og små biludlejningsselskaber. Du kan bla. leje bil i Køge hos Hertz, Avis og SIXT biludlejning. God fornøjelse!

Køge

Gamle bygninger i Køge. Foto: Hubertus45, Wikimedia, Creative Commons.

Køge

Køge har trods nærheden til København, som den via motorvejen i en vis udstrækning er ved at vokse sammen med, bevaret sin egen kultur. Køge har således stadig takket være de mange gamle bygninger sit helt eget særpræg, særligt i den gamle bymidte.

Køge har dog også fulgt med tiden med en moderne havn for industri og passagertrafik. Desuden betyder beliggenheden, at Køge udgør et trafikalt knudepunkt da Sydmotorvejen og Vestmotorvejen mødes ved byen for at flette sammen til Køge Bugt Motorvejen. Det er derfor nemt at komme til og fra Køge i bil. Der er er 24 kilometer til Roskilde, 30 til Næstved og 39 til København.

Har du brug for at komme nemt fra Køge til hovedstaden eller endnu længere, er der et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i byen med alt fra flyttebiler til små personbiler.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Køge

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Køge fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje ikke kun Køge, men i alle byer og lufthavne i Danmark. Husk desuden at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark eller få flere tips om leje af bil i andre byer og lufthavne i Danmark. Husk at uanset om du lejer bil i Køge og har bopæl i her eller i udlandet, anbefaler jeg altid du læser lejebetingelserne godt igennem da disse løbende ændre sig hos de forskellige selskaber.

Find den billigste lejebil i Køge Find Billeje her --> Sammenlign priser her