Billeje i Allinge

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Allinge. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Allinge, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Allinge fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Allinge havn

Allinge havn. Foto: Alphalphi, Wikimedia, Commons.

Allinge – Folkemøde og helleristninger

Allinge på den nordlige spids af Bornholm er med tiden vokset sammen med Sandvig, og benævnes derfor ofte som Allinge-Sanvig.

Oprindeligt var Allinge en fiskerby, men har i mere end et århundrede også været en populær ferieby på Bornholm. Du finder da også flere adskillige hoteller og pensionater i byen.

Tæt ved Allinge ligger en af Bornholms største seværdigheder, Hammershus slotsruin, som tiltrækker mange besøgende året rundt. Interesserer du dig for historie, kan du omkring Allinge også besøge flere større områder med helleristninger, blandt adnet ved Brogård, på Storeløkkebakken og på Madsebakke, som er Danmarks største. Helleristningerne ved Allinge stammer fra Bronzealderen.

Allinge tiltrækker dog ikke kun mange besøgende på grund af de spændende historiske seværdigheder. Det store Folkemøde og Allinge Jazz Festival har de senere år været blandt de største begivenheder på Bornholm.

Som turist på Bornholm og i Allinge kan du finde nyttige informationer og gode tips på turistkontorets hjemmeside som du finder her

Vil du rejse til Allinge så kan du enten tage færgen via Sverige eller flyve direkte til Bornholms lufthavn i Rønne. Det er i øvrigt også i Rønne lufthavn du finder den billigste billeje og det største udvalg af lejebiler på Bornholm.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Allinge

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Allinge fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Der kommer flest besøgende til Allinge og det øvrige Bornholm i sommermånederne, og på dette tidspunkt kan der være rift om de mest populære (og billige) lejebiler.

Taxfree billeje i Danmark

På Billeje.info finder du nemt billeje i Allinge samt andre byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en taxfree lejebil i Allinge og resten af Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Allinge Find Billeje her --> Sammenlign priser her