Billeje i Kalundborg

Velkommen til vores side med informationer og gode råd om billig billeje i Kalundborg. Her finder du alt, du bør vide om at leje en bil i Kalundborg og kan i søgemaskinen herover desuden nemt finde den billigste billeje i Kalundborg fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Kalundborg

Udsigt mod Vor Frue Kirke i Kalundborg. Foto: Lcl, Public Domain, Wikimedia.

Kalundborg

Havnen og jernbanestationen gør Kalundborg til et trafikalt knudepunkt i Vestsjælland. Der er ikke aktuelt passagerfærger mellem Kalundborg og Jylland. Der sejler dog færger til Ballen på Samsø, ligesom havnen fortsat er vigtig for byens økonomi. Kalundborg Havn er således Sjællands største korneksporthavn og som øens eneste offentlige dybvandshavn afgørende for den regionale infrastruktur.

Kalundborg station, som ligger lige ved havnen, udgør desuden endestation for Nordvestbanen, som går til København med stop i blandt andet Holbæk og Roskilde undervejs.

Kalundborg Havn besøges desuden hvert år af krydstogtskibe fra hele verden. Turister kommer blandt andet hertil for at nyder gåture i “Højbyen” og for at opleve den dejlige, bakkede natur i området. I den gamle bymidte dominere Vor Frue Kirke, som med sine fem tårne er en unik bygning.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

100 timers mere solskin

Har du en lejebil, kan det anbefales at køre en tur endnu længere mod vest til Røsnæs – Sjællands vestligste punkt – kan du blandt andet besøge fyret, hvor det er muligt at komme helt til tops for at nyde den smukke panoramaudsigt. Røsnæs udgør desuden et af mest solrige steder i Danmark, hvilket er grunden til at du her også kan besøge Skandinavniens største vingård, Dyrehøj Vingaard.

Få mere inspiration til oplevelser i og omkring Kalundborg på turistkontorets hjemmeside her

Billigste billeje i Kalundborg

Har du brug for at komme nemt rundt i Kalundborg og omegn eller for at køre videre fra byen til resten af Danmark, er billeje det oplagte valg.

Find din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du hurtigt finder den billigste billeje i Kalundborg fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Find den billigste lejebil i Kalundborg Find Billeje her --> Sammenlign priser her