Billeje i Holbæk

Velkommen til informationer og gode råd om billig billeje i Holbæk. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Holbæk, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Holbæk fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Ahlgade Holbæk

Hovedstrøget Ahlgade i Holbæk. Foto: 80eren, public domain.

Oplev Holbæk med billeje

Nordvestsjællands største by, Holbæk, har takket være de gode trafikale forbindelser til København og Roskilde af motorvejen og jernbanen, hvorfor en stor del af byens borgere pendler hertil for arbejde. Der er omkring 70 kilometer ad motorvej fra Holdbæk til København. Indbyggertallet i byen har da også været stigende til dels takket være tilflyttere fra Hovedstadområdet, som her finder smukke omgivelser og lavere boligpriser.

Holbæk er dog også i sig selv centrum for et stort opland i primært Odsherred, som i Holbæk blandt andet finder handelsgader med specialforretninger og mange hyggelige caféer og restauranter. I byens sydvestlige udkant byder Holbæk Mega Center desuden på et stort udbud af butikker, som også tiltrækker mange handlende fra oplandet.

Beliggenheden ved Holbækmortorvejen betyder, betyder at du med billeje hurtigt kan være i København. Desuden giver den nye mortorvejsudvidelse til Vig kortere rejsetid til hurtigfærgerne ved Odden og dermed Jylland.

Billeje er dog også en mulighed for at udforske selve Holbæk og det omkringliggende område, som byder på en række spændende seværdigheder og smuk natur. I Holbæk ligger således adskillige gallerier og museer, hvor du kan dykke ned i kunst og Holbækegnens historie. Gå eventuelt også en tur langs Isefjorden, hvor det også er muligt at tage på med turbåde på spændende rundfarter.

Få mere inspiration til oplevelser i og omkring Holbæk på turistkontorets hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Holbæk

Har du brug for at komme nemt rundt i Holbæk eller for at køre fra byen til resten af Danmark, er billeje det oplagte valg. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du hurtigt finde den billigste billeje i Holbæk fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil indgår som regel afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Taxfree leje af bil i Holbæk

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark og derfor naturligvis også i Holbæk. Vær opmærksom på at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark eller se vores billeje guide med samtlige udlejningssteder i Danmark.

Find den billigste lejebil i Holbæk Find Billeje her --> Sammenlign priser her