Billeje i Nykøbing Falster

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Nykøbing Falster. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Nykøbing Falster, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Nykøbing Falster fra både store og små biludlejningsselskaber som f.eks Avis rent a car, Hertz og SIXT biludlejning. God fornøjelse!

Middelaldercentret, Nykøbing Falsters største turistattraktion. Foto: Toxophilus, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons.

Nykøbing Falster

Den gamle købstad Nykøbing Falster udgør både hvad angår uddannelse, handelsliv og industri centrum for Lolland-Falster. Her ligger blandt andet en sukkerfabrik, et skibsværft, adskillige uddannelsesinstitutioner og et bredt udvalg af butikker.

Udover flere interessante museeer såsom oplevelses- og forsøgscentret Middelaldercentret, har Nykøbing Falster også mange kulturtilbud i form af teatre, festuge og sportsforeninger. Mange besøgende kommer desuden til Nykøbing for at handle i butikkerne og for at udforske den gamle bymidte samt byens mange gågader, der forbinder Torvet, området omkring vandtårnet og Klosterkirken. Turisme har i nyere tid spillet en stadig større rolle for byens økonomi, og særligt feriestedet Marielyst mindre end 15 kilometer fra byen tiltrækker mange turister.

Der er gode forbindelser til og fra Nykøbing Falster med bil. Sydmotorvejen løber en snes kilometer nord for byen, og herfra går omfartsvejen E55 tæt forbi byen ned mod færgenhavnen i Gedser. Fra Nykøbing Falster kan du desuden følge rute 9 mod vest via Maribo og tværs over Fyn til Odense.

Det er dog også oplagt at bruge billeje i Nykøbing Falster til at udforske seværdigheder og attraktioner i nærområdet. Middelaldercenteret som ligger på Lollandssiden af Guldborgsund er for eksempel et spændende besøg for både voksne og børn. Kør eventuelt også med familien en tur til Knuthenborg Safaripark – Danmarks største herrregårdspark, som ligger omtrent en halv times kørsel fra Nykøbing Falster.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Nykøbing Falster

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt finde den billigste billeje i Nykøbing Falster fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. For dig som kommer hjem som udenlandsdansker, er det ekstra billigt at bestille en lejebil i Danmark. Ankommer du fra udlandet til Danmark med fly, er lufthavnen i København den nærmeste. Du kan dog også overveje at flyve til Hamborg lufthav i Tyskland og enten leje bil her eller tage toget til Nykøbing Falster. Læs mere om skattefri billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil på Nykøbing Falster Find Billeje her --> Sammenlign priser her