Billeje i Fjerritslev

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Fjerritslev. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Fjerritslev, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser finde den billigste billeje i Fjerritslev fra både store og små biludlejningsselskaber. Husk at når du lejer bil i Danmark og har bopæl her i landet er der ofte andre lejebetingelser, som jeg vil anbefale du læser godt igennem inden du bestiller biludlejning. God fornøjelse!

Svinkløv Badehotel

Udsigt inde fra Svinkløv Badehotel. Foto: Kai Sender, Creative Commons.

Oplev Fjerritslev med billeje

Fjerritslev ligger i det naturskønne område Han Herred i Jammerbugten tæt ved Svinkløv og Slettestrand. Du kan komme til den tidligere stationsby ad hovedlandevejen fra øst, vest eller syd. Der er således 54 kilometer fra Fjerritslev til Aalborg, 42 til Thisted og 63 til Hobro.

Fjerritslev har kun 3341 indbyggere (2014), men det til trods er det en livlig by, som har adskillige tilbud for byens borgere og besøgende, såsom et gymansium, bibliotek, biograf og vandrehjem. Dertil kommer, at der i Fjerritslev ligger en del specialbutikker og spisesteder. Disse tiltrækker også feriegæster fra det meste af Jammerbugten.

Har du brug for at komme hurtigt og nemt videre fra Fjerritslev, er billeje et godt valg. Så slipper du for at bekymre dig om busplaner og kan i stedet følge din helt egen tidsplan. En lejebil er naturligvis også en mulighed for at udforske Fjerritslev og Jammerbugtens attraktioner og seværdigheder. Området rummer for eksempel adskillige spændende restauranter og caféer med et bredt udbud af menuer. Kør for eksempel en tur til Svinkløv Badehotel, som ligger ud til Vesterhavet i bunden af Jammerbugten som et levende minde fra tiden, hvor det først blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Gå ikke glip af deres lækre valnøddelagkage!

Læs mere om attraktioner i og omkring Fjerritslev på turistkontorets hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Fjerritslev

I søgemaskinen over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Fjerritslev fra byens biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree billeje inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Fjerritslev Find Billeje her --> Sammenlign priser her