Billeje i Silkeborg

Velkommen til min guide med informationer og gode råd om billig billeje i Silkeborg. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Silkeborg, men kan i søgemaskinen herover også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Silkeborg fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Natur- og kultur i Silkeborg

I det midtjyske søhøjland ligger Silkeborg omgivet af skovklædte bakker ved Gudenåen, som løber tæt forbi den indre by. De smukke omgivelser tiltrækker både tilflyttere og turister, som her kan nyde en enestående kombination af kultur- og naturoplevelser.

At mennesker har været tiltrukket af Silkeborgegnen i årtusinder, vidner de berømte moselig om, hvor du for eksempel kan besøge Tollundmanden på Silkeborg Museum. Han levede på egnen i det 4. århundrede f.Kr. I dag tiltrækkes besøgende stadig til Silkeborg af de store skove omkring byen, hedestrækningerne samt ikke mindst Silkeborgsøerne og Gudenåen. Har du familien med til Silkeborg, er det en unik oplevelse at tage en kanotur på Gudenåen eller eventuelt sejle med Hjejlen en tur til Himmelbjerget.

Søger du kulturelle oplevelser, har Silkeborg blandt andet Museum Jorn og KunstCentret Silkeborg Bad, hvor du kan opleve skiftende udstillinger af danske og udenlandske kunstnere. Slut eventuelt af med shopping i de hyggelige gågader med mange specialforretninger, caféer og restauranter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bilernes by

Silkeborg byder således på et rigt kulturliv og en smuk natur, men for bilinteresserede er Silkeborg også kendt som “Bilernes By” med den største koncentration af bilforretninger, Europas største bilhus, Danmarks største automobilmuseum og ikke mindst racerbanen Jyllandsringen.

Vil du ikke kun opleve seværdighederne i midtbyen, kan billeje være en mulighed for også at besøge nogle af naturområderne og seværdighederne uden for Silkeborg. Med Silkeborgmotorvejen er det desuden nemt at komme til og fra Silkeborg i bil, hvilket betyder at du med en lejebil hurtigt kan komme videre til andre dele af Danmark.

Læs mere om attraktionerne i Silkeborg på det lokale turistkontors hjemmeside her

Himmelbjerget ved Silkeborg

Himmelbjerget ved Silkeborg. Foto: Kristian Strobech, Creative Commons.

Lufthavne

Silkeborg har ikke sin egen lufthavn, men ligger meget centralt placeret i forhold til lufthavnene i Karup, Århus og Billund. Den nærmeste lufthavn er Karup, men her er der kun ruter til København, så ankommer du fra udlandet og skal til Silkeborg er Billund lufthavn at foretrække.

Læs mere om billeje i lufthavne

Billigste billeje i Silkeborg

I søgemaskinen øverst på denne side kan du hurtigt finde den billigste billeje i Silkeborg fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Taxfree lejebiler

På Billeje.info finder du nemt lejebiler i Silkeborg og andre byer og lufthavne i Danmark. Glem ikke at hvis du er udenlandsdansker, er det ekstra billig at bestille en Taxfree lejebil i Danmark. Læs mere om Taxfree lejebiler inkl. fri kilometer til udenlandsdanskere i Danmark.

Find den billigste lejebil i Silkeborg Find Billeje her --> Sammenlign priser her