Billeje i Vojens

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Vojens. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Vojens, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Vojens fra både store og små biludlejningsselskaber f.eks Budget biludlejning og Europcar. God fornøjelse!

speedway

Vojens er kendt for speedway. Foto: Andrzej, CC BY 2.0, Wikimedia Commons.

Vojens

Vojens ligger i Sønderjylland ikke langt fra Haderslev og motorvej E45. Desuden forbindes byen af den øst-vestgående rute 47 til blandt andet Ribe.

Vojens er blandt andet kendt for at have Danmarks eneste internationale speedwaybane til VM-løb, Vojens Speedway Center fra 1975, der i dag drives af blandt andre den flerdobbelte speedwayverdensmester Ole Olsen.

Nærheden til motorvejen har haft stor betydningen for byudviklingen i Vojens, som senest mod øst har fået et nyt industrikvarter, Hammelev Erhvervspark, der har nem adgang til motorvej E45. Vojens har derudover en lille flyveplads med både en civil og militær del (Flyvestation Skrydstrup). Den civile del benyttes af taxi- og privatfly samt helikoptere. Der findes flere lufthavn i nærheden af Vojens hvis du flyver til Danmark, og mange vælger også at flyve til lufthavnen Hamborg og leje bil her. De to lufthavne som ligger nærmest Vojens er Sønderborg og Billund lufthavn.

Læs mere om leje af bil i lufthavne

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Vojens fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Mindre andet er anført i lejebetingelserne inkluderer prisen for din lejebil afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

På Billeje.info finder du nemt billeje i alle byer og lufthavne i Danmark. Har du spørgsmål om billeje i Danmark eller udlandet, kan vi anbefales dig at tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål om biludlejning. I vores guider finder du informationer om andre byer og lufthavne i Danmark, og du kan læse mere om Vojens på Wikipedia.

Find den billigste lejebil i Vojens Find Billeje her --> Sammenlign priser her