Lej en autocamper på Sjælland

Bestil billig autocamper udlejning på Sjælland og få mest muligt ud af ferien på Danmarks største ø! Her venter masser af naturskønne områder, historiske seværdigheder og kulturelle attraktioner. Hvis du lejer en autocamper kan du opleve alt dette og mere til – i dit eget tempo. Du slipper for at booke dyre hotelværelser, men får alligevel masser af komfort. Så hop ombord i en autocamper og kør på eventyr i en af Danmarks mest spændende regioner!

Book autocamperen i søgemaskinen her på siden, hvis du vil have de billigste priser. Der er et godt udvalg af udlejere af autocampere på Sjælland, men det kan altid betale sig at sammenligne deres priser. Det er nemt at gøre i søgemaskinen. I den kan du på få øjeblikke få en liste over de billigste priser på autocampere på Sjælland netop nu. Danmarks største ø er naturligvis også et godt udgangspunkt for autocamping i resten af landet.

Nyhavn
København er et godt udgangspunkt for en ferie på Sjælland i autocamper. Foto: Nick KarvounisUnsplash

Perfekt kombination af frihed og komfort med en autocamper

Når du skal leje en autocamper på Sjælland, er der adskillige størrelser og typer at vælge imellem. Du kan derfor næsten altid finde en, der passer bedst til dig og din rejsegruppes behov. En mindre to-personers autocamper er ideel til en romantisk pause i en travl hverdag eller en solo-rejse. I størrelse minder den om en varevogn, men egner sig alligevel fint til bykørsel og kan uden problem passe ind på mange parkeringspladser. Til gengæld kan en større autocamper med plads til hele familien være en fantastisk måde at opleve Sjælland sammen på.

Uanset hvilken type autocamper du vælger, kan du glæde dig til at nyde friheden og fleksibiliteten ved at have dit eget køretøj med overnatningspladser på jeres rejse. Du kan stoppe, hvor du vil, og udforske alle de smukke steder, som Sjælland og resten af landet har at byde på, uden at skulle bekymre dig om transport og hotelreservationer.

Udstyr i autocamperen: Hvad du skal overveje før leje

Udstyrsniveauet i dit feriehjem på hjul afhænger ikke så overraskende delvist af, hvilken størrelse autocamper du lejer. I mindste modeller, som også kaldes for campervans, er der i sagens natur ikke plads til lige så meget udstyr og komfort som i et stort motorhome med 6-7 sovepladser. Men selv i de mindre og mellemstore autocampere får du typisk både et brugbart køkken med køleskab samt toilet og ofte brusekabine.

Mange udlejere af autocampere på Sjælland tilbyder derudover forskellige pakker med ekstra tilbehør, såsom GPS-navigationsenheder og campingudstyr. Du kan derfor i høj grad kan skræddersy autocamperen til det komfortniveau, I ønsker jer på turen.

Hund i autocamper
Foto: Overture CreationsUnsplash

Må jeg have min hund med?

Ønsker ud at have dit kæledyr med, når du lejer din autocamper? Det er i mange tilfælde muligt. Det medfører dog typisk et ekstra gebyr og nogle ekstra betingelser. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at du på forhånd undersøge reglerne hos udlejningsfirmaet, du vil leje fra, da reglerne kan variere fra firma til firma.

Hos de udlejere, der tillader kæledyr i deres autocampere, kan der være specifikke regler, såsom en begrænsning på antallet af dyr, en størrelsesgrænse og sandsynligvis et ekstra rengøringsgebyr. Det er vigtigt at tjekke disse regler og gebyrer inden du booker, hvis du planlægger at have et kæledyr med på turen.

Fordele og ulemper ved autocamping

Ved at leje en autocamper på Sjælland får du transport og overnatning i én samlet løsning. Du kan derfor vælge at overnatte på forskellige smukke steder og vågne op til en ny udsigt hver morgen.

En anden fordel ved at leje en autocamper er, at du kan spare en hel del penge på overnatninger og mad. Det er især tilfældet, hvis I rejser en familie eller anden gruppe sammen. I kan lave jeres egen mad og have alt det nødvendige udstyr til rådighed i autocamperen, hvilket kan reducere omkostningerne i forhold til at spise ude på restauranter og betale for hotelværelser.

På den anden side kan der også være nogle ulemper ved at leje en autocamper. En af ulemperne kan være, at det normalt er dyrere end almindelig billeje, især hvis du vælger en af de større og mere avancerede autocamper. Derudover kan det være udfordrende at køre en stor autocamper, især hvis man ikke er vant til at køre i større køretøjer. Det kræver øvelse og kan tage lidt tid at vænne sig til.

En anden ulempe kan være, at man ikke altid så nemt kan finde et passende sted at parkere autocamperen, især i større byer. Der kan også være visse restriktioner på, hvor man kan parkere og overnatte i en autocamper. Det ændrer dog ikke på, at de fleste som lejer en billig autocamper på Sjælland oplever det som en fantastisk måde at udforske nye steder og få en anderledes ferie på.

København – hent din autocamper her

København er det perfekte udgangspunkt for en ferie med autocamper på Sjælland. Den danske hovedstad har seværdigheder og attraktioner for hele familien. Du kan afhente din autocamper fra en af udlejerne i hovedstadsområdet med det samme, eller starte med at tage en sightseeing-tur rundt i byen. I kan for eksempel starte turen med at nyde stemningen og en frokost i Nyhavn, mens du og dine rejsefæller lægger sidste hånd på rejseplanlægningen.

Det er typisk ikke særligt praktisk at køre rundt inde i centrum af København i en autocamper. Særligt hvis du lejer en af de større modeller, som ofte kaldes for et mortorhome, er det nok bedre blot at parkere den. Det er let at komme rundt i centrum til fods eller med bus og metro. Vil du starte med lidt sightseeing i København, kan du eventuelt også bare vente med at afhente autocamperen til, I er helt klar til afgang.

Nemt at udforske Sjælland med en autocamper

Når du afhenter din autocamper i København, er der flere vejforbindelser, som du kan tage ud af byen, alt afhængigt af jeres destination og planer. En populær rute er at tage motorvejen E47 eller strandvejen, som fører mod nordøst fra København. Det fører jer op gennem de maleriske kystbyer på Sjællands nordøstlige kyst. Det inkluderer smukke byer som Helsingør, hvor I kan besøge det berømte Kronborg Slot, eller Gilleleje, som er kendt for sin charmerende havn og strande.

En anden mulighed er at tage motorvejen E20 mod vest ud af København. Så kommer I hurtigt ud gennem det smukke landskab i det vestlige Sjælland. Her venter steder steder som Roskilde, der er berømt for sin imponerende domkirke og Vikingeskibsmuseet, eller I kan køre fra ved den idylliske by Holbæk, der er kendt for sin hyggelige havn og sin smukke gamle bydel.

Skovtårnet
Kører I sydpå i jeres autocamper fra København mod Falster, kan I stoppe undervejs ved Skovtårnet. Foto: Robby McCulloughUnsplash

Lolland og Falster – smuk natur og kultur

Lolland og Falster mod syd er det også værd at bruge god tid på. Området er kendt for sin smukke natur langs kysten. Tag jeres autocamper og kør langs kysten, hvor I vil opleve den smukke natur, de maleriske fiskerlejer og de idylliske strande. I skal naturligvis også lægge vejen ud på Møn for at se den store klint med de blændende hvide skrænter af kridt, der rejser sig af den blå Østersø.

Der er mange forskellige campingpladser at vælge imellem på Lolland og Falster, hvor I er velkommen i autocamper. Uanset om I foretrækker at være tæt på havet, omgivet af skov eller tæt på byliv, så er der noget for enhver smag. Ligeledes er der masser af aktiviteter at tage sig til. Øerne er som feriemål mest kendt for deres smukke strande, og I kan da også sagtens tilbringe dagen med at bade, solbade og nyde vandsport såsom kitesurfing eller windsurfing.

Autocamping indbyder til afstikkere

Hvis du lejer en autocamper på Sjælland, er der med andre ord altså gode muligheder for at komme hurtigt omkring. Men selvom motorvejene er praktiske, er det, hånden på hjertet, ikke den mest interessante måde at bevæge sig gennem landskabet ud på.

Det kan anbefales i stedet at tage de mindre veje og udforske de mindre byer, som du møder på din vej. Sjælland har masser af skjulte perler at opdage, og når du lejer en autocamper kan du udforske dem i dit eget tempo. Da du ikke er afhængig af forudbestilte hoteller, kan du have en mere fleksibel rejseplan med plads til at lave afstikkere.

Møns Klint
Møns klint. Foto: Werner Wilmes, CC BY 2.0

Udlejning af autocampere i Malmø billigere, men …

Vidste du, at især jyderne i årevis har sparet mange penge på biludlejning ved blot at krydse over på den anden side af den tyske grænse til for eksempel Flensborg for at skifte til en udlejningsbil, når ferien går sydpå? Tilsvarende kan du finde væsentlig billigere priser på både almindelige lejebiler og autocampere, hvis du bare tager turen over Øresund til Malmø i Sverige. Der er dog et stort “men” ved dette trick: Du må ikke leje en autocamper i udlandet for at bruge den i Danmark!

For at beskytte de høje danske registreringsafgifter må en person, der har bopæl i Danmark, som hovedregel således ikke benytte et udenlandsk registreret køretøj til kørsel her i landet. Hvis du indhenter en såkaldt transittilladelse, må du dog ifølge reglerne gerne leje en billig autocamper i Malmø og køre den gennem Danmark på vejen sydpå. Reglerne er dog ret strikse. Du skal således køre direkte gennem landet og gøre det inden for 24 timer.

>> Læs mere om transittilladelse hos Skat

Planlægger du en ferie i vores store naboland, giver det dog god mening at leje en autocamper i Sverige. Det er nemt at komme til for eksempel Malmø, hvor der er et godt udvalg af udlejere og gode vejforbindelser videre op i landet. Sverige er på mange måder ideelt til en kør-selv ferie i en autocamper, hvor du helt selv bestemmer tempoet og ruten.

Book en autocamper på Sjælland online

Vil du finde den billigste autocamper udlejning på Sjælland, kan du gøre det i søgemaskinen her på Billeje.info.

I stedet for at skulle finde og tjekke de priser hos hver enkelt udlejer, tager det dig med søgemaskinen her på siden blot et øjeblik at få en liste med alle de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige autocamper-udlejere på øen. Det inkluderer alt fra de mindste campervans op til motorhomes, som kræver stort kørekort.

Når du klikker dig videre reservationsprocessen, kan du se flere oplysninger om udstyr, depositum og lignende. Du kan naturligvis også tjekke betingelser for ændringer og afbestilling, inden du laver den endelige booking.

Vil du være sikker på at kunne leje netop den autocamper, som passer bedst til jeres ønsker, bør du bestille den i god tid. Det er ikke unormalt at folk allerede omkring årsskiftet begynder at bestille deres autocamper til den kommende sommersæson. Særligt hvis du og familien vil afsted i skolernes ferie, anbefaler vi, at du booker tidligt.

Find den billigste lejebil på Autocamper Sjælland Find Billeje her --> Sammenlign priser her