Billeje i Gijon

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billeje i Gijon. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en billig bil i Gijon, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne markedet og priser på lejebiler og finde den billigste billeje i Gijon fra både store og små biludlejningsselskaber som GoldCar, Interrent, Firefly, Hertz, Avis og mange flere. God fornøjelse!

Strand ved Gijon

Strand ved Gijon. Foto: Labé, Wikimedia.

Gijon

Gijon ligger på Costa Verde ved Biscayabugten i det nordvestlige Spanien og har derfor et anderledes klima, end det du måske kender fra kystbyerne i det Sydspanien. Nedbøren er jævnt fordelt over året, og der er ikke noget dårligt tidspunkt at besøge byen på, omend de varme sommermåneder naturligvis er populære.

Gijon’s lange historie med blandt andet romersk og muslimsk indflydelse betyder, at byen byder på adskillige historiske seværdigheder, som i sig selv gør byen til et interessant bekendtskab. Derudover har du også chancen for at udforske et spændende kulturliv, som blandt andet inkluderer en årlig filmfestival, der regnes for en af de vigtigste i Spanien. Gå heller ikke glip af de kulinariske oplevelser på byens cafeer og restauranter, hvor der naturligvis serveres retter med alt godt fra havet af høj kvalitet.

Beliggenheden ved havet betyder naturligvis, at du i Gijon også finder mange aktivitetsmuligheder knyttet til havet såsom sejlads og dykning. Ligeledes er der på land mange muligheder for en aktiv ferie i og omkring Gijon på for eksempel vandreture, cykelture og ridning.

Endelige er Gijon et oplagt udgangspunkt for at udforske resten af Austrias-regionen, hvis du har din egen lejebil til rådighed. Du kan både fortsætte langs kysten eller tage på en tur ind i landet. Uanset hvad du vælger, venter der dig hyggelige gamle byer såsom Ribadesella og Llanes med spændende seværdigheder. Besøg eventuelt også de tidlige spor af menneskets tilstedeværelse i Tito Bustillo hulerne.

Du kan få flere informationer og tips til udflugter i din lejebil i området hos det lokale turistkontor i Gijon.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Gijon

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Gijon fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Gijon som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Gijon, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Hos Billeje.info kan du leje biler i samtlige lufthavne og større byer i Spanien, og naturligvis også på de populære feriemål. Læs mere om de mange billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Gijon Find Billeje her --> Sammenlign priser her