Billeje i Cantabrien

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i regionen Cantabrien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Cantabrien, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Cantabrien

Den nordspanske region Cantabrien ligger i det, der ofte betegnes som Det grønne Spanien. Det skyldes at den bjergrige region har et atlanterhavsklima med en forholdsvis høj årlig nedbør på i gennemsnit 1200 mm. Den gennemsnitlige årlige nedbør i Danmark er til sammenligning på omkring 745 mm.

Regionen gennemskæres af adskillige floder, hvor de fleste løber fra bjergegnene ud i Biscayen. Det er kun floden Ebro, som løber i modsat retning til Middelhavet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Rejser du til Cantabrien, venter der dig mange enestående naturoplevelser. Langs den smukke kyst ligger hvide sandstrande som perler på en snor og lidt inde i landet kan du besøge den enestående nationalpark Picos de Europa.

Den smukke natur komplementeres af en rig kulturhistorie i for eksempel regionshovedstaden Santander, hvor du bør opleve Magdalena-slottet, et enestående bygningsværk. Endnu ældre kulturspor kan du opleve i de forhistoriske huler Altamira-grotterne, som er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Sidst men ikke mindst kan du glæde dig til at udforske regionens gastronomi, som byder på mange spændende specialiteter såsom den populære dessert ‘quesada pasiega’.

Grønt landskab i Cantabria

Grønt landskab i Cantabria. Foto: Jesús Gómez Fernández, Creative Commons.

Billigste billeje i Cantabrien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Cantabrien fra en bred vifte af biludlejningsselskaber i Spanien. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Cantabrien, det kan for eksempel være en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte den omfattende filterfunktion i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cantabrien, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Cantabrien Find Billeje her --> Sammenlign priser her