Billeje i Santander

Bestil din billeje i Santander og oplev regionen Cantabriens hovestad i det nordlige Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig berømte nordspanske vine og madtraditioner til rimelige priser, en rig og farverig historie, masser af smuk natur og store kulturelle seværdigheder i – og omkring – den cantabriske storby.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Santander og det nordlige Spanien i dit helt eget tempo.

Santander

En af Santanders smukke strande: Foto-kredit: Carlos Cunha. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Santander

Havnebyen Santander, beliggende på Spaniens nordkyst øst for Gijón og vest for Bilbao, er hovedstaden i regionen Cantabrien. Byen har en befolkning på omkring 172.000, hvilket gør den til den største by i Cantabrien.

Santander er mest berømt for sine store gastronomiske traditioner, sine rige musik- og dansefestivaler og sine smukke historiske og kulturelle seværdigheder, såsom byens katedral. Byen er også kendt for at huse hovedkvarteret for den multinationale bank Banco Santander.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Santander

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i centrum af Santander, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferierejse eller forretningsrejse til Santander og Cantabrien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Santander online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den cantabriske metropol.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Santander, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Santanders lufthavn, der bærer det officielle navn El Aeropuerto Seve Ballesteros-Santander og har lufthavnskoden SDR, ligger kun 6 kilometer fra byens centrum. Du kan læse om billeje i Santander lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Santander

  • Torrelavega (ca. 30 km)
  • Parque Naional de los Picos (ca. 98 km)
  • Bilbao (ca. 99 km)
  • Gijon (ca. 177 km)
  • Vitoria-Gasteiz (ca. 163 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Cantabriens turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Santander Find Billeje her --> Sammenlign priser her