Billeje i Santander Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Santander Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Santander Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Santander Lufthavn

Santander Lufthavn ligger omkring 5 kilometer syd for regionshovedstaden af samme navn i det nordlige Spanien. Lufthavnen er den eneste i regionen Cantabria og modtager årligt godt 800.000 passagerer.

Lufthavnen har de seneste år gennemgået en renovation og fremstår i dag som moderne og med gode faciliteter. Santander Lufthavn betjenes af flere ruteflyselskaber heriblandt Ryanair, der har både indenrigs- og udenrigsruter.

Santander er et godt udgangspunkt for at udforske det nordlige Spanien, hvor blandt andet byer som Bilbao, Oviedo og San Sebastián alle kan nås inden for et par timers kørsel. Mangler du inspiration til oplevelser i området, kan du eventuelt lægge vejen forbi turistinformationen i ankomsthallen.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Santander Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Santander Lufthavn (SDR) fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Santander Lufthavn, det kan for eksempel være en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Santander Lufthavn, som passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Santander Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her