Billeje i Galicien

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Galicien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Galicien, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Den smukke kyst i Galicien

Den smukke kyst i Galicien. Foto: Prigalla, Creative commons.

Generelle informationer om Galicien

Regionen Galicien ligger i det nordvestlige hjørne af Spanien ved Atlanterhavet. Mod syd afgrænses regionen af Portugal, mens der mod øst ligger flere bjergkæder.

Galicien er takket være beliggenheden ved kysten og dets bjergrige landskab Spaniens mest nedbørsrige region, hvor Santiago de Compostela for eksempel har omkring 100 regnvejrsdage om året.

I byerne ude langs kysten er økonomien først og fremmest præget af fiskeindustrien, som er den største i Spanien, mens det inde i landet i højere grad er landbrug, befolkningen lever af. I nyere tid har Galicien desuden oplevet en stor fremgang i turismen, som har medvirket til en økonomisk fremgang i regionen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Galiciens hovedstad, Santiago de Compostela, er endemål for pilgrimsruter fra hele Europa, hvor den såkaldte Franske rute, El camino francés, er mest populær. Tilstrømningen af tusinder af pilgrimme gør derfor hovedstaden til regionens mest besøgte destination.

Santiago de Compostela er dog langtfra den eneste interessante storby i Galicien. Læg også for eksempel også vejen for Lugo, hvor Hércules-tårnet og bymuren er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv. Dertil kommer naturligvis de mange mindre, hyggelige fiskerbyer, hvor du blandt andet har chancen for at stifte bekendskab den velsmagende galiciske gastronomi, som blandt andet gør god brug af det store udbud af skaldyr som jomfruhummere og kammuslinger.

Billigste billeje i Galicien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Galicien fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Galicien som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Galicien, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Galicien Find Billeje her --> Sammenlign priser her