Vigo

Byen Vigo ligger i det nordvestlige Spanien, og er tæt på den spansk-portugisiske grænse. Vigo ligger i Galicien og har op mod 300 tusind indbyggere. Klimaet i Vigo medvirker til at det bliver op mod 25 celsius grader om sommeren, men om vinteren falder temperaturen til ca. 10 celsius grader.

Vigo er en meget vigtig handelsby for Spanien, den er indehaver af Europas største fiskerihavn, og fiskeri betyder virkelig meget, både for byen Vigo, men også for indbyggerne. Industrien har også blomstret kraftigt i Vigo, hvilket betyder at man ser mange bilfabrikker for blandt andet Peugeot. Økonomien i Vigo er stærk og turismen hjælper Vigo med at udvikle sig kraftigt.

Sightseeing i Vigo

Der er rigtig mange kulturelle seværdigheder i Vigo. De mange historiske centre, og de mange museer er et besøg værd, hvis man skal på ferie i Vigo. Desuden er bymuren fra 1656 også et fantastisk syn, da den blev bygget for at holde pirater og andre angreb væk fra Vigo. Vikingerne og blandt andet Francis Drake har angrebet Vigo en del gange, og derfor kan man også se de gamle rester af forsvarsværkerne i byen.

Du kan finde et meget flot bjergrigt landskab omkring Vigo, og det er netop derfor at mange turister vælger at tage til Vigo. Vigo er nemlig en by, som ligger et fantastisk sted. Byen ligger lige ud til Atlanterhavet og de øvrige områder har meget flotte naturlige omgivelser, og dette kan tilfredsstille hvilken som helst naturelsker.

Vigo byder også på meget mere end bare naturskønne omgivelser og kulturelle seværdigheder, du kan blandt andet finde moderne shoppingcentre og gågader i byen. Cafeer og restauranter er der mange af, da Vigo jo nærmest er en storby i sig selv med 300.000 indbyggere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Vigo

Hvis du skal på ferie i Vigo, så husk billeje i Vigo. Du kommer nemlig meget hurtigt rundt, og du skal ikke vente på bussen eller betale høje priser til taxachauffører. Du bestemmer også helt selv hvilke attraktioner du vil besøge, hvis du lejer en bil.

Husk at få fri kilometer på bilen, da mange turister også kører rundt til de omkringliggende provinser omkring Vigo, da disse provinser har meget flotte landskaber. Det kan også betale sig rent tidsmæssigt, hvis man får ordnet billeje i Vigo inden man tager af sted. Det er nemlig mere praktisk, da man ikke skal ud og finde et biludlejningsfirma på ferien. Lejer du bilen inden du tager af sted, så får du bilen enten i lufthavnen eller i Vigo. Lej bilen tidligt, da du derved kan få en god pris på billeje i Vigo.

Find den billigste lejebil i Vigo Find Billeje her --> Sammenlign priser her