Billeje Vigo Lufthavn

Bestil din billeje i Vigo Lufthavn og oplev den charmerende nordspanske by Vigo og den smukke region Galicien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et behageligt klima, lækker galicisk gastronomi til rimelige priser, masser af smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i Vigo og Galicien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Vigo og Galicien i dit helt eget tempo.

Vigo lufthavn

Vigo lufthavn. Foto-kredit: Dantadd. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.5

Information om Vigo Lufthavn

Vigo lufthavn bærer det officielle spanske navn El Aeropuerto de Vigo og har lufthavnskoden VGO. Lufthavnen ligger på adressen Apdo. de Correos, 1553, 36200 Vigo, Pontevedra, ca. 13 kilometer fra byen Vigo i regionen Galicien i det nordvestlige hjørne af Spanien.

Lufthavnen har hovedsageligt flyvninger til andre spanske destinationer, såsom Madrid, Gran Canaria, Bilbao, Valencia, Mallorca, Barcelona og Ibiza; men der er også internationale flyvninger til Paris, London og Dublin (sæsonbestemt). Lufthavnen har omkring 1.1 millioner passagerer om året og omkring 12,5 tusinde flyaktiviteter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Vigo Lufthavn

Flere af de store og kendte biludlejningsfirmaer har kontor i Vigo Lufthavn, såsom Sixt, Enterprise og Alamo Rent, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Vigo og Galicien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Vigo Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Vigo Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Vigo

Der er mange seværdige rejsemål at opleve i nærheden af Vigo lufthavn med en lejebil. Herunder kan du se nogle af de destinationer, som er mest oplagte at besøge, når du benytter dig af biludlejning fra Vigo lufthavn.

  • Vigo (c.a 13 km)
  • La Coruña (ca. 160 km)
  • Santiago de Compostela (ca. 90 km)
  • Ourense (ca. 90 km)
  • Pontevedra (ca. 31 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Galiciens turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Vigo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her