Billeje i El Ferrol

Bestil din billeje i El Ferrol og oplev den charmerende nordspanske by og den smukke region Galicien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et behageligt klima, lækker galicisk gastronomi til rimelige priser, masser af smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i El Ferrol og Galicien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve El Ferrol og Galicien i dit helt eget tempo.

Ferrol

Den centrale del af Ferrol. Foto-kredit: Basilio. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om El Ferrol

El Ferrol er en by beliggende ved Atlanterhavskysten i provinsen A Coruña i regionen Galicien i det nordvestlige hjørne af Spanien. Byen en befolkning på omkring 70.000 hvilket gør det til den 5. største by i Galicien.

Byen er mest kendt for at være et center for skibsbygning og for at være tilholdsstedet for den spanske flådes nordlige afdeling siden Huet Bourbon. Byen er også fødestedet for den spanske general og caudillo Francisco Franco, der blev født i byen i 1892, og byen var officielt kendt som “El Ferrol del Caudillo” fra 1938 til 1982.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i El Ferrol

Der er pt tre biludlejningsfirmaer, der har kontor i El Ferrol, såsom Avis, Enterprise og det lokale firma Autos Brea S. L. og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i El Ferrol og Galicien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i El Ferrol online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den galiciske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i El Ferrol, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

El Ferrol har ikke selv nogen lufthavn, men der ligger en række lufthavne inden for overskuelig køre-afstand, såsom La Coruña Lufthavn, der ligger ca. 50 kilometer fra byen, lufthavnen i Santiago de Compostela, der ligger omkring 90 kilometer fra byen og lufthavnen i Vigo, der ligger ca. 188 kilometer fra byen. Læs mere om billeje i La Coruña lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra El Ferrol

  • La Coruña (ca. 51 km)
  • Santiago de Compostela (ca. 95 km)
  • Lugo (ca. 106 km)
  • Costa Artabra (ca. 42 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Galiciens turistkontor her.

Find den billigste lejebil i El Ferrol Find Billeje her --> Sammenlign priser her