Billeje i La Coruna Lufthavn

Lufthavnen i La Coruna hedder A Coruna/La Coruna Lufthavn (LCG). Bliv dog ikke overrasket, hvis du i stedet oplever den omtalt som Alvedro, da det er lufthavnens tidligere navn. Lufthavnen ligger forholdsvis tæt på byen, med kun 7 kilometer til La Coruna centrum. Lufthavnen er ikke særlig stor, og det skyldes blandt andet den lave mængde turister, som passerer igennem lufthavnen hvert år.

Selvmo det ikke er så mange turister, der besøger La Coruna, er det ikke ensbetydende med, at det er en by uden charme. Folk er da også så småt ved at få øjnene op for La Coruna, så hvis du gerne vil nyde La Coruna inden byen udvikler sig til en typisk ferieby, er det nu du skal slå til.

La Coruna, også kaldet A Coruna, er en by i det nordvestlige Spanien. Du kender måske fodboldholdet Deportivo La Coruna, som også stammer fra byen. Selve La Coruna er en vigtig handelsby, og byen ligger rigtig godt ud til Atlanterhavet. Du vil derfor kunne se mange skibe, der lægger til i byen, men som også sætter fra, og fortsætter deres rutinemæssige skibsruter verden over.

Turistantallet i La Coruna er støt stigende, men er ikke i nærheden af de andre feriebyer. Dette skyldes blandt andet, at La Coruna ikke er kommet på turistmarkedet endnu. Det er stadig en forholdsvist ukendt by, og dette gør, at byen endnu ikke er forvandlet til en turistby. For et par år siden var der over en halv million turister, og fortsætter udviklingen, så vil noget af byens charme blive givet væk, så der kan være plads til flere hoteller og cafeer til turisterne. Det er altid ærgerligt, når sådan noget sker, og det er derfor man skal besøge La Coruna, mens de andre turister stadig tror det er en by i Sibirien.

Læs mere om byen La Coruna.

Seværdigheder og attraktioner i La Coruna

Et af de ting, som du absolut bør se, er Herkules-tårnet i La Coruna. Tårnet er 55 meter højt og er ca. 1900 år gammelt. Legenden fortæller, at det var her Herkules slog en ond tyran ihjel efter tre dages uafbrudt kamp. Kraniet, fra den afdøde tyran, skulle eftersigende være begravet i bunden af tårnet. Om historien er sand eller om det bare en skrøne, ja det kan de lokale forklare meget mere om.

Udover Herkules-tårnet og andre historiske monumenter, så er der også godt nyt for folk der kan lide at gå på stranden. En af Europas længste strandpromenader findes i La Coruna. Derudover er strandene virkelig så flotte, at man næsten ikke vil ligge på stranden, da man bare vil stå ude i siden og nyde skønheden. Vi anbefaler dog at du hopper i Atlanterhavet, og får nydt den dejlige sol i La Coruna. Der er intet mere afslappende, at ligge på stranden og få solens helbredende stråler, der får D-vitaminet i kroppen til at øges.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i La Coruna.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra La Coruna lufthavn

Herkules-tårnet ligger f.eks. 2,5 kilometer fra La Coruna Centrum, og vil du også besøge de bedste strande i La Coruna, så skal der transporteres en del. Du kan selvfølgelig benytte offentlig transport, men det kræver at man er tålmodig med ventetiderne. Hvis du ikke vil spilde din ferie på ventetider, så kan billeje i La Coruna lufthavn være den bedste ide.

Når du skal transporteres til og fra La Coruna lufthavn, og til og fra de mange attraktioner i La Coruna, så kan billig billeje i La Coruna lufthavn være lige det, som der skal til for at få en ekstra god ferie. Billeje i La Coruna lufthavn kan klares meget hurtigt, men det betyder ikke, at det bliver en halv-dårlig løsning. For der er nemlig flere måder at leje bil på i La Coruna lufthavn.

Billig billeje i La Coruna lufthavn

Du kan leje bilen, når du er landet i lufthavnen. Det kræver at du får gennemtestet dit engelsk, med de forskellige spanske udtryk, der skal til for at få en god handel. Du kan også gøre det på den lette og hurtige måde, som nok er den mest eftertragtede. Hvis du bestiller din bil igennem denne hjemmeside, så får du i den grad billig billeje i La Coruna lufthavn.

Du skal ikke snakke med forskellige sælgere, der gerne vil leje en bil til dig, når du er i lufthavnen. Det eneste du skal gøre, er at få bilnøglerne, når du er landet. Derefter kan du køre til hotellet eller din feriebolig, men selvfølgelig giver billeje i La Coruna lufthavn dig også rig mulighed for, at besøge alle de steder, som du gerne vil besøge.

Husk, når du er på ferie i La Coruna, så kan du med billig billeje i La Coruna lufthavn køre billigt og hurtigt til Herkules-tårnet, og di kan finde ud af om legenden virkelig passer. Du vil garanteret få en ufattelig og forrygende historie af lokalbefolkningen, så det er bare om at spidse ørerne og nyde de ord, der kommer ud af munden på de lokale.

Find den billigste lejebil i La Coruna Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her