Billeje i La Coruna

La Coruna, også kaldet A Coruna, er en by i det nordvestlige Spanien. Det er en havneby, som ligger ud til Atlanterhavet. Der er næsten 250.000 indbyggere i byen, hvilket gør La Coruna til den næststørste by i regionen. Byen er internationalt kendt pga. sit fodboldhold Deportivo La Coruna, som blandt andet vandt La Liga i sæsonen 1999-2000. Udover dette, så er byen også en meget vigtig handels- og industriby.

La Coruna har selvfølgelig også en nærliggende lufthavn, som en del turister passerer igennem hvert år. Selve La Coruna lufthavn ligger godt og vel 7 kilometer fra La Coruna centrum, og derfor er der ikke særlig lang rejsetid for turister, der skal ind til byen.

Læs mere om La Coruna lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i La Coruna

Da det om sommeren kan blive meget varmt i La Coruna, så er de største seværdigheder og turistattraktioner selvfølgelig strandene i La Coruna. Det siges, at de strandpromenader der findes i La Coruna er nogle af verdens flotteste. De er i hvert fald blandt de længste i Europa. Det er virkelig flot, og man kommer til at bruge meget af sin ferie ved strandpromenaderne i La Coruna.

Udover stranden og solen, så er der også andre ting, der er værd at se i La Coruna. F.eks. kan man se Herkules-tårnet, der er et fyrtårn med omkring 1900 år på bagen. Det er et fyrtårn af meget gammelt arkitektur, og der er endda en hel masse legender og myter forbundet med tårnet.

Desuden er slottet San Anton fra den spanske middelalder også en meget travl turistattraktion, da den for det første er velbevaret, men for det andet er det også et meget yndigt slot. Er du i La Coruna, så skal du ikke forlade byen uden at se slottet San Anton.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i La Coruna

Når man er på ferie i La Coruna, så er der både strandene og attraktionerne, der skal ses. Det kan for mange turister være svært at holde tidsplanen i orden, da man gerne vil se mange ting, men man får ikke altid tid til det. Det er også helt i orden, da man er på ferie. Man skal ikke rode med tidsplaner og andre stressfulde ting på en ferie.

Eftersom man ikke bør rode med tid, når der er tale om ferie, så skal man bestemt ikke tage bussen i La Coruna. Busser kører på bestemte tidsplaner, og man skal derfor planlægge sin ferie og rejsetider efter bussen. Det bedste transportmiddel i La Coruna er helt sikkert bilen. Du kan med billeje i La Coruna komme hurtigt til de forskellige steder. Desuden kan du også køre ud og nyde naturen i området, som er fantastisk flot. En bil i La Coruna giver dig uanede muligheder, og undgår du billeje i La Coruna, så er det ligesom at du er en fugl uden vinger – altså lænket til et bestemt sted.

Billig billeje i La Coruna

Hvis du gerne vil opleve harmonisk natur blandet sammen med masseturismens fantastiske solperspektiveringer, så er billig billeje i La Coruna det bedste valg du kan træffe på ferien. Du kan komme langt omkring med en bil, når du er i La Coruna, og det er også meningen i en ferie, at man kan besøge rigtig mange steder på kortest tid. Desuden vil en bil fjerne en masse bekymringer om transport, når man er på ferie.

Billeje i La Coruna er slet ikke svært, da du allerede inden du tager af sted kan bestille billig billeje i La Coruna. Du kan blandt andet få udleveret bilnøglerne når du lander i La Coruna lufthavn, så du heller ikke skal tænke på at finde et biludlejningsfirma i selve byen. Det er både smart, let og billigt hvis du finder en bil fra denne hjemmeside.

Husk at spørge lokalbefolkningen om historien bag Herkules-tårnet, så du kan få en god historie. Historien vil helt sikkert få dig til at tænke på dengang du fik læst godnathistorier, eller dengang et sjovt familiemedlem fortalte utrolige og fabelagtige historier. Den letteste vej til Herkules-tårnet er med billeje i La Coruna.

Find den billigste lejebil i La Coruna Find Billeje her --> Sammenlign priser her