Billeje i Santiago de Compostela

Santiago de Compostela er en by i Spanien. Den ligger i regionen Galicien, og er også Galiciens hovedstad. Santiago de Compostela har ca. 100 tusind indbyggere, og er en verdenskendt by. Du har sikkert hørt om Santiago de Compostela, for her ligger der en masse kristen kulturarv. I byens katedral er Sankt Jakob begravet.

Sightseeing i Santiago de Compostela

Santiago de Compostela er også kendt for pilgrimsturen. Der er rigtig mange mennesker der følger nogle af de velkendte pilgrimsveje til Santiago de Compostela. Dette sker enten til fods, til hest eller endda på cykel. Denne tradition er over 1000 år gammel, og ifølge mange kristne, så er Santiago de Compostela den tredje helligste katolske by efter Rom og Jerusalem. Så er du interesseret i kristendommen og dets historie, så er Santiago de Compostela et sted der skal besøges.

Det er dog ikke kun kunst og kultur, men besøger du Santiago de Compostela, så besøger du også gastronomiens by. Santiago de Compostela er kendt for sine mange restauranter og spisesteder, og du får altid god mad og det er endda i rigelige mængder. Du bliver helt sikkert ikke sulten i Santiago de Compostela, da der er så mange steder der tilbyder dig at få mættet din mave.

De mange parker og anlæg rundt omkring byen hjælper også på stemningen, det er som sagt ikke kun kirker og kristendom, men du kan også slappe af i de mange parker. De grønne områder i byen er fantastisk flotte og rigtig godt anlagt, så det er i hvert fald perfekt til en god picnic tur.

Fester er der også mange af i Santiago de Compostela, men den mest kendte fest i byen er festen for Sankt Jakob. Det er byens skytshelgen og denne fest er faktisk en turistmæssig attraktion i sig selv. Mange mennesker tager til Santiago de Compostela i juli måned, kun for at deltage i denne fest. Er du på ferie i Santiago de Compostela i juli måned, så kan du godt glæde dig til en fest med mange farver, dans og lege.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Santiago de Compostela

Hvis du vil opleve Santiago de Compostela, så er det en god ide at leje en bil. Billeje i Santiago de Compostela er ikke dyrt, da der er mange biludlejningsfirmaer som konkurrer imod hinanden. Du kan finde en god pris på billeje i Santiago de Compostela, og derefter kan du jo helt selv bestemme hvilke seværdigheder og ting du vil se i byen.

Husk at leje bilen inden du tager af sted, så kan du nemlig få bilen i lufthavnen eller når du ankommer til byen. Du kan faktisk allerede fra Danmark klare alt vedrørende billeje i Santiago de Compostela, så alt er klar når du ankommer.

Find den billigste lejebil i Santiago de Compostela Find Billeje her --> Sammenlign priser her