Billeje i Santiago de Compostela lufthavn

Santiago de Compostela er en hellig by. Det siges at det er den tredje mest hellige katolske by efter både Rom og Jerusalem. Derfor er der rigtig mange pilgrimsrejsende, der tager til Santiago de Compostela. Det er blandt andet fordi der er så mange kirker og kristne værdier i byen, men også Sankt Jakob ligger begravet i Santiago de Compostela.

Steder du kan besøge med billeje i Santiago de Compostela lufthavn

Pilgrimsruten til Santiago de Compostela er benyttet i over 1000 år, og der er mange der tager den lange vej til fods. Hvis du skulle beslutte dig at tage den lange pilgrimsrejse, så kan vi garantere at du får rigtig mange oplevelser. Du kan tage rejsen til fods, til hest, på cykel eller på den lette metode: bilen.

Santiago de Compostela er en spansk by i regionen Galicien. Der er op mod 100 tusind indbyggere i byen.

Som sagt så er der rigtig mange kristne værdier i Santiago de Compostela, og hvis du er interesseret i kunst og kultur, så er byen Santiago de Compostela et fantastisk sted. Det hele er dog ikke kun om historiske ting, da du sagtens kan finde moderne attraktioner i Santiago de Compostela.

Lufthavnen i Santiago de Compostela hedder Santiago de Compostela Lufthavn(SCQ) og modtager årligt mere end 2 millioner passagerer. Mange af dem er som sagt interesseret i den hellige by. Der er dog også rigtig mange af de 2 millioner passagerer, som kommer til den årlige kæmpefest i juli måned. Festen er tilegnet Sankt Jakob og der er masser af fest, farver, danse og lege. Et besøg værd hvis du er i området i juli måned, eller hvis du gerne vil opleve et brag af en fest.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Santiago de Compostela lufthavn

Lufthavnen ligger ca. 15 kilometer fra Santiago de Compostela, og der er gode muligheder med både bus, taxa og bil. Det praktiske er vel at leje en bil, da der er så mange fantastiske ting man kan opleve i Santiago de Compostela. Billeje i Santiago de Compostela lufthavn er fantastisk nemt, da der er så mange firmaer der tilbyder billeje i byen.

Husk at leje en bil med fri kilometer, da du dermed undgår triste takseringer. Det er anbefalet at få klaret billeje i Santiago de Compostela lufthavn, inden du tager af sted, da så kan få en klargjort bil lige når du lander i Santiago de Compostela lufthavn.

Det er både praktisk og nemt at bestille billeje i Santiago de Compostela lufthavn fra Danmark, så husk at gøre det inden du påbegynder din rejse imod den hellige by Santiago de Compostela.

Find den billigste lejebil i Santiago de Compostela lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her