Billeje i Lugo

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Lugo. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Lugo, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Lugo

Lugo, som ligger i det nordvestlige Spanien ved floden Miño, er hovedstad i den galiciske provins af samme navn. Byen som har omkring 95.000 indbyggere, er som den eneste i verden helt omgivet af en intakt romersk bymur.

Den unikke romerske mur i Lugo er da også optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Den er godt 2 kilometer lange og omkranser hele den gamle bydel. Det er muligt at gå en tur på den, men bymuren er dog ikke eneste interessante seværdighed i Lugo, som takket være en lang begivenhedsrig historie har masser at tilbyde sine besøgende.

Går du en tur på bymuren i Lugo som var hovedstad i Galicien fra år 411 til 585, kan du blandt andet nyde en smuk udsigt mod byens katedral fra 1129, som er bygget i overvejende gotisk stil. Katedralen var i Middelalderen mål for pilgrimme, ligesom den mere berømte katedral i Santiago de Compostela er det i dag.

Lugo er nu til dags et handelscentrum i regionen og har også lidt industri i form af fødevareforarbejdning. Der ligger flere store shoppingcentre i byens udkant.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Lugo

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Lugo fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Lugo Find Billeje her --> Sammenlign priser her