Billeje i Barcelona

Placeret på den spanske østkyst mod Middelhavet er Barcelona placeret ideelt for en ferieby. Byens pulserende liv kan mærkes allerede inden du lander i lufthavnen, og ofte kan de mange lys i byens natteliv spottes allerede mange kilometer fra destinationen.

Millionbyen er et klassisk eksempel på en europæisk storby, der fortsat vokser; og især pga. den stigende turisme vælger flere og flere mennesker at komme til byen. Mangfoldighed er ofte et ord folk bruger til at beskrive metropolen, som charmerer med sine små gader, varme temperaturer og spanske temperament.

Hvis du ønsker en ferie, der både byder på alt det kulturelle, du har behov for, samt en god mulighed for ultimativ afslapning, er Barcelona det ideelle valg. Den catalanske identitet hjælper byen med at få et helt specielt præg, der gør, at den adskiller sig fra f.eks. hovedstaden Madrid i midten af landet.

Kun få kilometer fra byens hektiske centrum finder du stranden, og kun et par gader fra de dyreste og fineste restauranter finder du de lokale steder med priser langt under det, man er vant til hjemmefra. Dette er beskrivende for den utrolige mangfoldighed, der giver Barcelona den identitet, der har gjort byen så kendt i både Spanien og resten af verden. En anden årsag til byens verdensomspændende rygte er fodboldklubben F.C. Barcelona, som er mestre af den spanske La Liga.

Læs om lufthavnen i Barcelona.

Seværdigheder og attraktioner i Barcelona

Barcelona er kendt for sine mange attraktioner, der præger byen lige meget hvor du bevæger dig i gadebilledet. Lige fra den charmerende La Rambla ved stranden til Gaudis skulpturer hen over bjergryggen.

Det hele bærer præg af den lange historie, byen har haft med løsrivelseskrige, kulturkamp og forskellige religioner. Du kan se en smule af alle de kulturer, der har været bosat i Barcelona i en længere eller kortere periode, fordi alle mennesker har villet sætte deres eget præg på byen.

Der er også seværdigheder, der endnu ikke står færdige, som f.eks. Gaudis Sagrada Familia, som er en stor kirke med en alternativ form for udsmykning og små detaljer, der ellers ikke er kendetegnet ved kirker.

Som udgangspunkt er det en god idé at benytte sig af billeje i Barcelona, hvis du vil nå at se alle disse attraktioner. Det kan være svært at nå hele vejen rundt på en ferie, hvis du ikke kender byen eller allerede har stiftet bekendtskab med den offentlige transport, der skal bringe dig rundt.

Læs om andre seværdigheder og attraktioner i Barcelona.

Ferie og transport i Barcelona

Der er flere forskellige transportmuligheder i Barcelona. Dette skyldes at sådan en millionby som Barcelona bør have høje standarder til transport. Det er også rart med flere muligheder, da nogle af transportmulighederne kan virke overbelastede og uoverskuelige, når man først ankommer til Barcelona.

Et glimrende alternativ til denne uoverskuelighed er billeje i Barcelona. På den måde slipper du for det anstrengende med offentlig bustransport, togplaner og taxaer. I løbet af et par dage får du alligevel brugt mange penge på offentlig transport, så hvorfor ikke benytte sig af billeje i Barcelona.

Hvis du ikke allerede har ordnet billejen hjemmefra, kan det være nemmest at tage en taxa. Den bringer dig også hurtigt til centrum, men det nemmeste er at leje en bil for at komme rundt.

Billigste billeje i Barcelona

Billeje i Barcelona er noget af det nemmeste på din ferie. Du kan ordne alt på forhånd og samtidig få et ekstra overskud, når du lander i lufthavnen i Barcelona – alt dette takket være internettet.

Priserne på billeje i Spanien ligger et væsentligt niveau under det, vi kender fra Danmark. Derfor vil du også opleve, at næsten lige meget hvilket tilbud du får om at leje en bil, vil det være billigere end, hvad du lige umiddelbart forventer.

Heldigvis kan du være sikker på at få både nem og billig billeje fra vores hjemmeside, hvor du bl.a. let og elegant springer over trin, som mange synes er de kedeligste og besværligste, når man gerne vil leje en bil.

Er flybilletten købt til Barcelona, så sørg for også at have styr på den billigste billeje i Barcelona, som giver dig de største fordele.

Lej bil i Barcelona

At holde bilferie i Barcelona bliver muligt, hvis I bestiller biludlejning hjemmefra til en af de mange rent a car poster, der findes rundt omkring i Barcelona, Spanien. Tag bilen rundt i byen og kom nemt rundt til byens seværdigheder på egen hånd i en af Spaniens mest interessante regioner, Catalonien.

Barcelona er en utrolig spændende by at besøge, hvis man har en udlejningsbil til rådighed, da dette er den bedste transportmulighed, man får. I årevis har en større del af regionen kæmpet for at blive fri af det øvrige Spanien, og anses i dag for at være en autonom region.

Besøg Sagrada Familia

Med billeje i Barcelona kan I besøge en af områdets mange strande. Der er bestemt noget for enhver smag, når man holder ferie i den catalanske hovedstad i Spanien. Noget af det, man bestemt bør tage sin lejebil ud til, når man besøger Barcelona, er kirken Sagrada Familia, hvis byggeri har været over 100 år undervejs. Bygningsarbejdet blev påbegyndt under den berømte arkitekt, Gaudí, i 1880’erne og genoptaget igen i 1940 af andre arkitekter. På trods af, Sagrada Familia endnu ikke er færdig, er den en af Spaniens mest populære turistattraktioner.

Barcelona er kendt for den fantastiske strand

Barcelona er Spaniens største verdensby og en af Middelhavets travleste havne. Restauranter, klubber og barer af altid fyldte, og dens spændende arkitektur og smukke strande er altid en fryd for øjet.

Ciutat Vella (Den gamle bydel) betragtes som byens centrum, og det er her, hvor mange af de store attraktioner findes så som den gotiske katedral, romerske fundamenter og det funklende Ribera distrikt, hvor bygningerne stammer helt tilbage til den sene Middelalder. Her finder man også Placa de Catalunya – den store plads i byen som er samlingsstedet for de lokale. Det er et perfekt sted at sidde og nyde en kop kaffe på Placca dels Angels og beundre det flotte MACBA museum (Museum for samtidskunst) og også iagttage byens dygtigste rulleskøjte løbere.

Det berømteste vartegn i Barcelona er den romersk katolske katedral, La Sagrada Família. Mesteren bag kirken, hvis konstruktion startede i 1882, er en catalansk arkitekt, Antoni Gaudí. Selv om kirken stadig ikke er færdigbygget er den på UNESCOs Verdensarvsliste og tiltrækker store skare af besøgende. Man kan også beundre andre værker af Gaudi i Barcelona som f.eks. Casa Milà og Casa Batlló, som findes i Parc Güell, et haveanlæg ideelt for afslapning.
Når man er i Barcelona bør man besøge et Flamenco Show på en oprindeligt tablao. Et af de bedste er Tablao de Carmen i den smukke park Montjuïc Mountain. Tablaoen ligger i det andalusiske kvarter i en typisk andalusisk gade som betyder, at gæsterne får en autentisk oplevelse og oplever den specielle atmosfære ved et Flamenco show. En billigere udgave er på jazzklubben Jazz Si in Citutat Vella.

Ligeså spansk, som Flamencoen er, er deres fodbold. I Barcelona finder du Europas største fodboldstadion, Camp Nou, som har plads til 99.354 tilskuere. Man behøver ikke være nogen speciel fodboldfan for at nyde oplevelsen, når FC Barcelona kæmper for en sejr på hjemmebane.

Og endelig, når man er i Barcelona, er de smukke strande aldrig ret langt væk. Så hvis man har brug for et hvil, bør man slentre ned til en af de otte strande, som strækker sig langs Middelhavskysten og så ellers bare bliver dér. En af de største er den 1,6 kilometer lange Barceloneta strand. Det er ikke tilfældigt at National Geographis har placeret Barcelona øverst på listen over de bedste bystrande i verden.

Barcelona lufthavn

Langt de fleste der lejer billig billeje i Barcelona afhenter lejebilen i Barcelona lufthavn. I Barcelona lufthavn finder du et stort udvalg af biludlejningsselskaber og du kan sammenligne priser i søgemaskinen her på Billeje.info fra CarTrawler
Husk at der findes også lufthavne i nærheden af Barcelona, bla. Girona lufthavn hvor Ryanair flyver til fra Billund lufthavn

Læs mere om billeje i Barcelona lufthavn
Læs mere om billeje i Girona lufthavn

Billeje i Barcelona

Det er nemt og hurtig at bestille billeje i Barcelona her på Billeje.info. Indtast hvor i Barcelona du vil afhente din lejebil, hvilken dato, alder på den person der lejer bilen og tryk “søg billeje”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser.
Husk at bestiller du billeje igennem CarTrawler så er prisen inkl. ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer

Du kan også læse mere om billeje i andre byer og lufthavne i Spanien

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Barcelona som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Barcelona, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Kort Barcelona

Skal du kører rundt i din lejebil så er det altid en god ide at have et kort i bilen. Her kan du få en fornemmelse over Barcelona med Google Map


Vis stort kort

Find den billigste lejebil i Barcelona Find Billeje her --> Sammenlign priser her