Ryanair har base i Billund lufthavn - fly med Ryanair og bestil billig billeje

Ryanair har base i Billund lufthavn og du kan flyve med Ryanair til mange spændende destinationer i Europa. Skal du flyve med Raynair så vil du sikker også gerne spar penge på din billeje ligesom på flybilletten. CarTrawler sammenligner priser på billig billeje i Billund lufthavn og i samtlige lufthavne i Europa hvor Ryanair flyver til.

Information om Ryanair

De fleste kender nok Ryanair og deres lave priser på flybilletter. I mange år har man kun haft få ruter fra Danmark da Ryanair længe har efterlyst lavere afgifter i de danske lufthavn. Det hele startede med en enkelt rute fra Esbjerg lufthav til Stansted lufthavn i London, senere kom Århus lufthavn på rutenettet hos Ryanair, men i dag er det kun Billund lufthavn der tilbyder flyvninger med lavprisselskabet. Fra foråret 2012 har Ryanair fast base i Billund lufthavn med to fly af typen Boeing 737.

Du kan læse mere om Ryanair på Wikipedia

Billund lufthavn

Billund lufthavn er Danmarks anden største efter lufthavnen i kastrup. Modsat Kastrup lufthavn tilbyder Billund et stort udvalg af ruter med Rayanair.
Fra foråret 2012 kan du flyve med Ryanair til følgende byer i Europa:

Læs mere om Billeje i Billund lufthavn hvis du skal flyve til Billund fra udlandet

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *